Hjem Kjendisnytt Lars Monsen fyller 61 – Trine Reins avsløring om deres første møte: – Han bare tok meg

Lars Monsen fyller 61 – Trine Reins avsløring om deres første møte: – Han bare tok meg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv.

Enten han krysser uendelige tundraer eller vandrer rundt i den norske fjellheimen, er han alltid ute på eventyr – og han deler rundhåndet av opplevelsene sine. Til stor glede og fornøyelse for både store og små.

Derfor var det nok mange som lot seg overraske da han plutselig en dag kunne fortelle han dannet par med ingen ringere enn den folkekjære sangerinnen Trine Rein, for hvem skulle vel tro nettopp de to skulle finne hverandre – og attpåtil forelske seg i hverandre.

Men det gjorde de, og Trine Rein har lettet litt på sløret hvordan det gikk for seg.

Under TV2 programmet «Hver gang vi møtes» for et par år tilbake fortalte sangerinnen om hvordan det gikk for seg da de ble et par.

– Vi var på et utested. Egentlig hadde jeg laget en avtale med Lars dagen etter, men så kunne jeg ikke dy meg. Jeg ringte han og spurte om han hadde lyst til å komme, sa Trine Rein i TV2-programmet.

Lars lot seg ikke be to ganger, og ikke lenge etter var han på plass, med to drinker – begge til Trine.

Han gir begge drinkene til Trine slik at hun har en i hver hånd.

– Deretter stiller han seg bak meg, forteller Trine.

– Så kommer det bare to bjørnelabber frem her og …! forteller hun samtidig som hun simulerer Lars’ hender ved å legge sine egne hender over brystene. Og det var det som skulle til.

– Da var vi kjærester. Ferdig snakka, liksom, sier Trine.

Han bare tok meg

I et intervju med Klikk forteller Trine mer om det første møtet.

– Han bare tok meg, ferdig snakka. Jeg rakk ikke å bli forelsket før vi ble et par. Men jeg så tidlig hvilken fantastisk fin fyr han er, sier hun og legger til at det hun verdsetter mest med mannen sin er den enorme roen han har.

– En ro du ikke kan oppnå uten å uten å ha brukt mye tid ute i naturen eller reist Canada på tvers. Det er noe fjellstøtt ved Lars, og det underbygger den personen han er. Han er hel ved. Nådeløst brutal overfor seg selv, forteller Rein som også kan avsløre at Monsen ikke finnes romantisk.

– Han har ikke en romantisk celle i hele kroppen, men det veies opp av at han er så snill og omsorgsfull. Jeg er ikke så romantisk, jeg heller. Vi er ganske praktiske begge to.

Nyter naturen

Ikke overraskende er naturen en felles interesse for paret. Også hunder da. Sammen har de en haug med bikkjer, som tar mye av tiden deres.

Og selv om de i intervjuet forteller at de ikke får gått på så veldig mange turer sammen, så har Trine lært svært mye av ektemannen når det gjelder naturen. Hun virker minst like forelsket i å være utendørs som det Lars er så kjent for å være.

– Jeg lader, rett og slett. Jeg oppdaget at jeg har brukt altfor mye tid på mobilen, på sosiale medier, nyheter og e-post. Å komme seg ut i naturen er en pause fra alt det der. Jeg behøver ikke å vite alt som skjer. Naturen er et sted hvor du fort kan oppleve mestring. Du kan sette opp en leir som er koselig og behagelig. Gjøre opp bål. Sitte å skue utover, høre på fuglene. Det er balsam for sjelen, sier hun til Klikk.

Denne helgen fylte Lars Monsen 61 år – Vi gratulerer han så mye med dagen og gleder oss til å se det neste prosjektet han legger ut på!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com