søndag, februar 28, 2021

Trioen rundlurte produksjonen -stjal sprit på «Farmen kjendis»

Mest lest nå

Espen Thoresen, Signy Fardal og storbonde Eli Kari Gjengedal rundlurte Farmen-produksjonen.

Det første ukesoppdraget i «Farmen kjendis» var å lage parfyme. For å lage dét, trengs sprit. Men slettes ikke hele helflasken med 60% som kjendisene på gården fikk utlevert.

Til parfymen måtte de ha 20 cl. Resten skulle strengt tatt leveres tilbake til produksjonsteamet. Men det syntes Signy Fardal, som hadde ansvaret for parfymen, ble for dumt.


Faksimile: Instagram/YouTube

Les også: Hevder Riise ville gi han bank

– Det var ergerlig. Alt som kunne sprite opp hverdagen, bokstavelig talt, var kjærkomment, forteller hun ifølge TV2 til God kveld Norge.

Sammen med storbonde Eli Kari Gjengedal bestemmer hun seg for å grave ned flasken, slik at de kunne kose seg senere. Gjengedal fikk imidlertid kalde føtter og spurte produksjonen først.

– Storbonden signerer jo på at alt er levert tilbake, så det satt langt inne å stjele den flaska. Jeg sa ifra til produksjonen slik at de kunne være med å filme. Vi tenkte det var god TV at jeg og Signy gravde ned spritflaska, forteller Gjengedal.

Les også: Dette er de nye deltakerne på Farmen kjendis

Slik skulle det ikke gå. Gjengedal ble avvist av produksjonsteamet, og planen falt i fisk. Men med litt hjelp av Espen Thoresen fikk de likevel beholdt spriten. Han presenterte følgende plan til jentene:– Jeg heller spriten over på min vannflaske, og så heller jeg vann på spritflaska. Så lager jeg til et uhell, hvor jeg mister og knuser flaska, forklarte Thoresen.

Planen fungerte og produksjonen kommer løpende. Espen var litt bekymret for at de skulle lukte at det ikke var sprit som lå på bakken – men vann.

– Heldigvis så har dem munnbind! Så de lukter ingenting, sier Thoresen i God kveld Norge.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter