søndag, oktober 24, 2021

Trist nyhet for alle «Åndenes makt»-fans

Mest lest nå

Programleder Tom Strømnæss (65) kommer med en trist melding til alle fans av tv-serien «Åndenes makt».

Det er overfor «God kveld Norge» at Strømnæss bekrefter at det ikke blir noen ny sesong «Åndenes makt» på TVNorge, skriver TV 2.

– I hvert fall ikke i overskuelig fremtid. Etter 17 sesonger og 16 år har Discovery besluttet å legge serien på is. Hva de begrunner den avgjørelsen med, får du jo høre med dem om, sier programlederen, som har ledet showet siden det gikk på lufta første gang i 2005.


Les også: Lilli Bendriss: Har sett hvordan jeg skal dø

Han sier at han synes det er synd at serien ikke får fortsette.

På spørsmål fra VG om hva han skal gjøre nå, svarer 65-åringen:

– Jeg er jo blitt en voksen mann med årene, så jeg har ikke tenkt å gjøre så veldig mye.

Hanne McBride er sjef i Discovery, som eier TV Norge. Hun sier at det paranormale er populært stoff, og at serien fremover vil satse på et nytt spøkelseskonsept.

Les også: Åndenes Makt-Lilli med spådommer for 2021 – både gode og dårlige nyheter i vente

Nytt program

I en pressemelding fra Discovery forteller de mer om konseptet som erstatter Åndenes makt: Her har den usannsynlige trioen Lilli Bendris og de to youtuberne Victoria Skau og Robin «RobTheSir» Hofset har slått seg sammen for å jakte bevis på at spøkelser faktisk finnes.

Spøkelsesjegerne kommer på discovery+ denne høsten. Sammen skal de krysse grenser og oppsøke noen av de mest hjemsøkte stedene i Norge. 

– Jeg har alltid vært opptatt av spøkelser og uforklarlige ting, og har fulgt med på Åndenes makt siden jeg var liten. At Robin og jeg skal få jakte på spøkelser sammen med Lilli Bendriss, hele Norges klarsyntdiva, er helt sjukt kult, sier Victoria Skau. 

Les også: Lena fra «Åndenes Makt» om besøket på Orderud gård: – Det var forferdelig

Lilli Bendris, som har vært ute mange spøkelsesvinternetter før, og mener hun sitter på de sanselige nøklene som trengs for å låse opp stengslene mellom våre parallelle dimensjoner.

Victoria har jaktet paranormale opplevelser siden hun var 14 år gammel og for lengst etablert seg som en garvet spøkelsesjeger på YouTube.

I tillegg bistår Robin «RobTheSir» Hofset – også kalt «mannen med maskinene» – en gamer og nerd utstyrt med det siste og mest pålitelige måleverktøyet for paranormal aktivitet.

– Jeg er i utgangspunktet en person som er skeptisk og er lært opp til å se på ting med kritiske øyne, men likevel være åpen for at ikke alt kan forklares. Det å få være med Lilli og Victoria å oppsøke hjemsøkte steder, med måleinstrument, har vært utrolig kult, sier Robin «RobTheSir» Hofset.

Les også: «Åndenes makt»-Gro: – Alle jeg møtte skulle ha noe av meg

Hofset legger til at han har fått oppleve å få uforklarlige utslag i instrumentene, noe han aldri trodde kom til å skje.

– Det å se Lilli få «svar» fra instrumentene var også rått, og noe som gav meg frysninger og dårlig nattesøvn, sier han.

Sammen skal trioen oppsøke gamle forsamlingshus, forlatte hoteller, nedlagte klinikker, forhatte fengsler, dystre festningsanlegg og mørke kråkeslott. 

– Å lage denne programserien sammen med Victoria og Robin har vært en ny og spennende opplevelse. Kombinasjonen av min lange erfaring med den åndelige verdenen og deres nysgjerrighet på det paranormale, har gjort dette til et veldig spennende prosjekt å være med på. Vi besøker kort sagt Norges mest ugjestmilde steder og vi fikk alle tre gåsehud mer enn én gang under innspillingen, sier Lilli Bendris.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter