Hjem Historier fra livet Trodde de adopterte en seks år gammel jente – hevder de fikk en kortvokst sosiopat på 23

Trodde de adopterte en seks år gammel jente – hevder de fikk en kortvokst sosiopat på 23

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Michael og kona Kristine adopterte Natalia i april 2010, trodde de at det tok med seg et seks år gammelt barn hjem fra Ukraina.

I dokumentaren «The Curious Case of Natalia Grace», som er omtalt av Daily Mail, hevder Michael at familien ble misbrukt og at Natalia terroriserte dem, og til og med prøvde å drepe dem. Familien som trodde de hadde adoptert en liten jente fra Ukraina, hevder de endte opp med en kvinne de hevder er en voksen sosiopat forkledd som et barn.

Adoptivdatteren ble voldelig

I traileren til dokuserien ser vi adoptivfar Michael Barnett skjelver av sinne mens han forteller om en skremmende opplevelse med adoptivdatteren Natalia Grace.

Ikke lenge etter at de kom hjem begynte ting å endre seg. Hun ble voldelig, og Michale og Kristine fattet etter hvert mistanke om at hun rett og slett var en voksen person som utga seg for å være et barn.

De sendte inn en rettslig begjæring om å få endret fødselsåret hennes. I 2012 ble Natalias alder oppjustert fra ni til 23 år.

I dokumentaren forteller adoptivforeldrene at Natalia truet med å knivstikke barna deres

Skaffet Natalia en egen leilighet

– Hun prøvde å forgifte og drepe min kone. Og en natt åpnet jeg øynene og så Natalia stå ved fotenden av sengen min med en kniv i hånden, forteller Michael.

Foto: Youtube

Sønnen deres Jake sier at han definitivt ikke følte seg trygg rundt Natalia.

Etter at paret ble innvilget begjæringen om å oppjustere Natalias alder, dro de til Canada med sine tre biologiske sønner. Jake, som er eldst, skulle begynne på college.

Familien hadde skaffet Natalia en leilighet i Layfette, i den amerikanske delstaten Indiana. Det resulterte i at de – til tross for at alderen hennes hadde blitt oppjustert – ble siktet for omsorgssvikt fordi de hadde forlatt et barn.

Frikjent for omsorgssvikt

Siktelsen ble senere endret til at de hadde forlatt en hjelpeløs person. Natalia ble overlatt til seg selv i tre år, til tross for at hun hadde en sjelden form for kortvoksthet som betyr at hun er 90 centimeter høy og har problemer med å gå. Ifølge Associated Press ble Michael Barnett frikjent i 2022, og påtalemyndighetene frafalt siktelsen mot Kristina.

Natalia selv har vært gjest i talkshowet Dr. Phil, hvor hun har bedyret at hun er et barn og ikke en voksen sosiopat. Hennes nye foreldre tok Natalia i forsvar, og sa at hun var et kjærlig barn.

Barnett-familien hevdet at de var ofre for svindel. De sier Natalia menstruerer, har voksne tenner, en psykiatrisk diagnose og ikke har vokst en millimeter siden 2010.

I programmet til Dr. Phil, som også er omtalt av TV 2, insisterer imidlertid Natalia på at hun var et barn da hun bodde hos Kristine og Michael Barnett.

Hun sier at hun i en alder av syv år ble dumpet i en leilighet i Indianapolis.

De nye foreldrene er skråsikker på at hun var et barn

Natalias nye adoptivforeldre, Cynthia og Antwon Mans, var imidlertid skråsikre på at Natalia var 16 år gammel da de besøkte Dr. Phil. Og de forteller at det blitt foretatt bentetthetstest av henne for å fastslå alderen hennes. Den viser at hun er 16 år.

Familien Barnett fikk også tatt en slik test, som viste at hun var minst 14, lenge før hun angivelig var 10. Men på grunn av kortvokstheten var resultatet usikkert.

People skriver at den nye dokumentserien inneholder eksklusive intervjuer med Barnetts så vel som medlemmer av Natalias adoptivfamilie, i tillegg til opptak som ikke er sett før.

Barnett anklager Natalia for å ha forsøkt å forgifte Kristines kaffe og drepe henne ved å dra henne mot et elektrisk gjerde. Natalia ble også anklaget for å ha plassert tegnestifter i trappene med spissen opp slik at de skulle tråkke på dem.

Michael Barnett har ifølge People uttalt til Good Morning America at leger som angivelig behandler Natalia fortalte dem «denne personen er en sosiopat. Denne personen er en lurendreier. Dere er alle i fare.»

LES OGSÅ: Adoptert gutt (20) får vite hvem moren sin er og blir svært overrasket

  1. kvinnelig psykopat
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com