Hjem Dyr Trodde hun kjøpte en «fluffy» liten valp – fikk en «grillet lama»
Dyr

Trodde hun kjøpte en «fluffy» liten valp – fikk en «grillet lama»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter hundedilla virkelig bredte om seg under pandemien har det blitt rettet betydelig fokus på useriøse oppdrettere, og ren og skjør svindel innen hundeoppdrett.

Melissa er en av mange hundeeiere som har opplevd å kjøpe det hun trodde var en type hund – for så å ende opp med noe helt annet.

Hundekjøpet hennes, som også er omtalt av Daily Mail, ble først omtalt av Melissa selv i Facebook-gruppen «What I Asked For VS What I Got».

Til de to bildene som viser hunden Melissa hadde bestilt og hunden hun hadde fått, skriver den nybakte hundeeieren «Lille Roosevelt er fire måneder gammel og ser mer ut som en lama enn en bamse, men jeg elsker ham like mye uansett».

Hunden skulle egentlig være en såkalt shichon, som er en krysning mellom en Shih Tzu og en Bichon.

Melissa ville ha en myk ny valp som så ut som en bamse, så hun kjøpte en Shih Tzu cross Bichon.

Blandingsrasen er kjent for sitt milde og lekne vesen, og et søtt teddy-aktig utseende. Om hunden hennes faktisk er en slik shichon-blanding er ikke Melissa helt sikker på. Hun utelutter det ikke, men forteller ifølge Daily Mail at hun snart skal ta en DNA-test av hunden sin.

I kommentarfeltet er det naturligvis mange som synes den lille krabaten i blå pysjamas er søt uansett. Men det er en som slettes ikke klarer å dy seg fra å komme med litt morsomheter, og påpeker at hunden til Melissa har samme hårsveisen som Kramer fra Seinfeld.

Dette er hunden hun fikk.

– Stakkars lille venn. Han ser ut som meg før kaffen får slått inn og fire barn slåss rundt meg.

De mange krysningsrasene som har kommet de senere årene har også vært gjenstand for kritikk-

Da kronprinsfamilien gikk til anskaffelse av sin første hund og valget falt på rasen labradoodle, som er en blanding av labrador og puddel, møtte også de kritikk for å ha valgt en krysning. 

Puddelklubben skrev den gang at de var redd for en moterase som tiltrekker seg useriøse aktører som avler fram valper hvor det verken er fokus på helse eller riktig oppdrett.

Også Melissa har fått kritikk for å kjøpe en krysning.

– Du fikk akkurat det du ba om. En genetisk katastrofe, er det en som skriver.

En annen mener hunden ser ut som en lama som har fått elektrisk støt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com