torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Trodde hun skulle på lunsj med kongen – ble...

Trodde hun skulle på lunsj med kongen – ble jaget av vaktene

-

Blogger og tv-profil Sofie Nilsen møtte opp på slottet i sin fineste kjole. Hun trodde hun skulle på lunsj med kongen. Det hele var en spøk samboeren hennes hadde stelt i stand.

Sofie Caroline Nilsen (24) og Morten Botten (24) ble kjærester da de var med i tv-programmet «Paradise Hotel» i 2017. Sofie er også en av de nye profilene i årets «Bloggerne».

Sofie og Morten har en YouTube-kanal sammen, der de lurer hverandre. Den mest kjente pranken er kanskje da Morten fikk Sofie til å spise en tånegl.

Foto: Privat

Spiste en tånegl

«Det hele startet med at vi ønsket å gjøre noe morsomt. I begynnelsen var det forholdsvis enkle pek, men en dag tenkte jeg at jeg virkelig måtte ta den helt ut», sier Morten til Dagbladet.

«Det er én ting jeg vet Sofie hater og virkelig har en fobi mot. Det er tær og tånegler. Så jeg tenkte at jeg skulle få henne til å spise en tånegl», sier han videre.

Morten lagde så en sandwich til sin kjære. Før han serverte den, gikk han inn på badet, klippet av en tånegl, og la den mellom brødskivene. Det er ingen underdrivelse å si at Sofie klikket.

«Det var helt jævlig. Jeg klikket jo. De viste deler av snutten på «Bloggerne», men hadde klippet bort det verste. Jeg ble illsint, og kastet blant annet mat ut vinduet. Det var forferdelig», sier hun.

Foto: Privat

Julelunsj med kongen

Men nå har Morten utført en prank til, som kanskje slår den velkjente tånegl-episoden.

«Sammen med Youtube-nettverket vårt planla jeg at vi ble invitert på julelunsj med kongen. Jeg hadde laget en ganske legitim invitasjon og sendte den på mail, med svarfrist», sier Morten til Dagbladet.

Da dagen kom, pyntet Sofie seg i sin fineste kjole, mens Morten tok på seg findressen sin.

«Vi pyntet oss. Jeg tok på meg dress, Sofie tok på seg kjole, og så gikk vi opp Karl Johan. Da vi kom fram, viste vi den falske invitasjonen til en gardist og fikk grønt lys til å komme inn på Slottet», sier Morten.

Må forlate området

«Akkurat da vi sto i døra der, da måtte vi si stopp. At det var kødd. Den reaksjonen hennes er ganske priceless», sier Morten.

Da kommer også vaktene bort til dem, og Sofie får beskjed om at hun må forlate området.

«Det var dødsflaut. Jeg gikk i en altfor dristig kjole og høye hæler, midt på vinteren. Jeg var skikkelig kledd ut, og nei … Det var heeeelt forferdelig. Det ble ingen fest den kvelden», sier Sofie.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...