onsdag, juli 8, 2020

Trond Giske og Haddy Njie giftet seg – rørt til tårer

Mest lest nå

Trond Giske og Haddy Njie ga hverandre sitt ja i Nidarosdomen i Trondheim lørdag ettermiddag.

Det siste året har uten tvil vært tøft for Trond Giske. En rekke beskyldninger om #metoo og en voldsom mediestorm har vært vanskelig. Så vanskelig at Giske tidligere har uttalt at det nesten tok livet av alle rundt han.

I april stilte både Trond Giske og Haddy Njie opp i TV 2-serien «Vårt lille land». Der fortalte de om hvor vanskelig trykket har vært å håndtere.


– Jeg tror nesten det er en kroppslig erfaring som sitter i meg at sist jeg sa noe offentlig om dette, uansett hvor ydmykt og virkelig imøtekommende jeg prøvde å være, så ble det en massiv storm som holdt på å ta livet av alle rundt meg, sa Giske ifølge Aftenposten i programmet.

Njie fortalte om en samboer som mistet fotfeste. Presset gikk ut over psyken.

– Det svimlet for ham, han kaldsvettet. Det føltes som om hjertet flimret. Han klarte ikke å stå på beina, sa Njie.

Ga hverandre sitt ja

Men på lørdag var det bare smil og glede for Trond Giske og Haddy Njie. Under vakre omgivelser i Nidarosdomen ga de hverandre sitt ja.

– Så mange mennesker som har møtt opp og som gratulerer oss, sa Haddy Njie da de kom ut like etter vielsen. Flere hundre var møtt opp for å få et glimt av brudeparet, skriver NRK.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preben Torgalsbøen (@prebentorgalsboen) on

En rørt Trond Giske 

Han har opplevd så mye kritikk og beskyldninger det siste året. Men dette var ikke dagen for slikt. Selv om pressen forsøkte seg med spørsmål om hvorfor partileder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik ikke var blant gjestene. Giske svarte ikke på spørsmål rundt det, men var tydelig rørt over den fine seremonien.

– Ja, selvfølgelig. Jeg ble veldig rørt. Nidarosdomen har vært kirken min hele livet. Det å gifte seg med Haddy her. Finere blir det ikke, sa Trond Giske. Han sier det var vanskelig å holde tårene tilbake, skriver NRK.

I klippet nedenfor kan du se når brudeparet kom ut av kirken. Vi gratulerer Giske og Njie så mye med ekteskapet! Trykk på deleknappen og send dine gratulasjoner du også! 

130,124FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter