Forsiden Kjendisnytt Trond Giske og Haddy Njie giftet seg - rørt til tårer

Trond Giske og Haddy Njie giftet seg – rørt til tårer

Trond Giske og Haddy Njie ga hverandre sitt ja i Nidarosdomen i Trondheim lørdag ettermiddag.

Det siste året har uten tvil vært tøft for Trond Giske. En rekke beskyldninger om #metoo og en voldsom mediestorm har vært vanskelig. Så vanskelig at Giske tidligere har uttalt at det nesten tok livet av alle rundt han.

I april stilte både Trond Giske og Haddy Njie opp i TV 2-serien «Vårt lille land». Der fortalte de om hvor vanskelig trykket har vært å håndtere.

Reklame

– Jeg tror nesten det er en kroppslig erfaring som sitter i meg at sist jeg sa noe offentlig om dette, uansett hvor ydmykt og virkelig imøtekommende jeg prøvde å være, så ble det en massiv storm som holdt på å ta livet av alle rundt meg, sa Giske ifølge Aftenposten i programmet.

Njie fortalte om en samboer som mistet fotfeste. Presset gikk ut over psyken.

– Det svimlet for ham, han kaldsvettet. Det føltes som om hjertet flimret. Han klarte ikke å stå på beina, sa Njie.

Ga hverandre sitt ja

Men på lørdag var det bare smil og glede for Trond Giske og Haddy Njie. Under vakre omgivelser i Nidarosdomen ga de hverandre sitt ja.

– Så mange mennesker som har møtt opp og som gratulerer oss, sa Haddy Njie da de kom ut like etter vielsen. Flere hundre var møtt opp for å få et glimt av brudeparet, skriver NRK.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preben Torgalsbøen (@prebentorgalsboen) on

En rørt Trond Giske 

Han har opplevd så mye kritikk og beskyldninger det siste året. Men dette var ikke dagen for slikt. Selv om pressen forsøkte seg med spørsmål om hvorfor partileder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik ikke var blant gjestene. Giske svarte ikke på spørsmål rundt det, men var tydelig rørt over den fine seremonien.

LES OGSÅ
Klippet som ikke ble vist på TV: Kurt Nilsen og kameratene med nydelig fremføring av "Hallelujah"

– Ja, selvfølgelig. Jeg ble veldig rørt. Nidarosdomen har vært kirken min hele livet. Det å gifte seg med Haddy her. Finere blir det ikke, sa Trond Giske. Han sier det var vanskelig å holde tårene tilbake, skriver NRK.

I klippet nedenfor kan du se når brudeparet kom ut av kirken. Vi gratulerer Giske og Njie så mye med ekteskapet! Trykk på deleknappen og send dine gratulasjoner du også! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT