Hjem Kjendisnytt Trond Giske og Haddy Njie venter barn igjen

Trond Giske og Haddy Njie venter barn igjen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

«Jeg skal ikke ha barn, tenkte jeg. Så kom Mirakelet Maria. Det blir med det ene barnet, tenkte jeg. Men akkurat nå har jeg to bankende hjerter i kroppen! Hvis alt går som det skal, får Una og Maria et lillesøsken neste år» skriver Haddy Njie på sin Instagram fredag ettermiddag.

View this post on Instagram

A post shared by Haddy Njie (@barehaddy)

VG var tidlig ute med å fange opp nyheten, og forteller at også Trond Giske deler gladnyheten:

«Lykkelige, heldige meg. Ja, sa Haddy, til å bli en familie med Una og meg. Ja, sa hun, til å få barn med meg. Ja, sa hun, til å gifte seg med meg. Og hvis alt går bra, blir vi en familie på fem noen måneder inn i 2022» skriver han på Facebook-siden sin.

Lykkelige, heldige meg. Ja, sa Haddy, til å bli en familie med Una og meg. Ja, sa hun, til å få barn med meg. Ja, sa…

Posted by Trond Giske on Friday, September 24, 2021

Politiker Trond Giske og tv-profil Haddy Njie har vært kjærester siden 2014, og giftet seg i Nidarosdomen fem år etter. Trond Giske har datteren Une fra før, med eks samboer Anne Grethe Moe, mens Giske og Nije fikk sitt første felles barn da datteren Maria kom til verden i 2016.

Til Se og Hør forteller den kommende trebarnsfaren at de ser frem til den kommende familieforøkelsen.

– Det er svært hyggelig, og jeg gleder meg mye til å bli pappa igjen, sier Trond til Se og Hør.

Han kan samtidig avsløre at termin er i slutten av februar neste år. Paret vet foreløpig ikke kjønnet på det kommende barnet.

Da paret giftet seg sommeren 2019 var det etter en turbulent periode for Trond Giske. En rekke beskyldninger om #metoo og en voldsom mediestorm har vært vanskelig. Så vanskelig at Giske tidligere har uttalt at det nesten tok livet av alle rundt han.

Njie fortalte om en samboer som mistet fotfeste. Presset gikk ut over psyken.

– Det svimlet for ham, han kaldsvettet. Det føltes som om hjertet flimret. Han klarte ikke å stå på beina, sa Njie.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com