in

Truls om farens død: Sorgen var vond å takle

Truls Svendsen

I 2020 døde faren til Truls Svendsen etter kort tids sykdom. Den overraskende sorgen var vond å takle.

Truls Svendsen var bare 21 år gammel da moren døde etter fem års kamp mot kreft. To ganger under behandlingen ble hun friskmeldt, men det siste tilbakefallet kunne ikke behandles.

– Hun døde altfor tidlig, og det var kjempetungt. Jeg fikk heldigvis sagt ha det og snakket ut, sagt unnskyld for teite ting jeg gjorde som tenåring. Fortalt henne hva hun betød for meg, sier Truls Svendsen i et intervju med VG.


Dermed var det mange år der det var Truls og faren. Men i 2020 døde også faren. I Intervjuet sier Truls at den overraskende sorgen var vond å takle.

– Jeg er så glad for at jeg også fikk fortalt ham at jeg var glad i ham. Far og sønn er vanligvis ikke så flinke til å si sånt til hverandre, men jeg oppfordrer alle til å si til sine nærmeste at du er glad i dem. En dag er det plutselig for sent, sier den populære programlederen og komikeren.

Heldigvis har Truls mange gode minner fra sin far å se tilbake på. Og slik som Truls beskriver faren levner det liten tvil om hvor han har fått sitt gode humør og humoristiske vesen fra.

– Han har bestandig vært en humørspreder. Det har vært vits på vits og mye glede. Det var litt tungt å se at han forfalt litt. Nå hadde han så mye smerter og vondt, at det var nesten litt godt å se han slippe å ha det vondt.

27. september i år fyller Truls 50 år.

– Det er helt uproblematisk for meg å fylle 50 år, men jeg føler meg ikke som 50. Samtidig betyr det også å være litt nærmere slutten. Før var jeg ikke så redd for å dø, men etter at jeg har fått jentene, har jeg begynt å bry meg om alder, medgir han i intervjuet.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Sammen med samboeren Charlotte Smith (33) har Truls de to døtrene Eva (3) og Annie (1,5).

– Jeg har aldri hatt det så hektisk før, men heller aldri så fantastisk. Jentene våre er så gode, sier Truls som i disse dager er aktuell på skjermen med premiere på «Truls à la Hellstrøms Bistro» på TV 2.

Aktuell med ny serie

I den nye serien «Truls á la Hellstrøms Bistro» vil Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm, sammen med kjente fjes dukke opp på en pop up-bistro. Serien har premiere denne høsten. Dato er ennå ikke offentliggjort.

– Bistro er galskap. Eller Bistro med Truls er galskap, sier Eyvind Hellstrøm om prosjektet i en video-smakebit Truls har lagt ut på Instagram.

I underholdningsserien følger vi Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm gjennom ti episoder når de åpner opp en pop-up Bistro sammen.

–Jeg elsker jo å  på restaurant, og etter å ha reist rundt på de beste restaurantene i verden sammen med Eyvind, så har jeg blitt mer og mer nysgjerrig på hva som faktisk skal til for å drive en selv. Men det er jo klart, jeg går inn i dette med skrekkblandet fryd, og håper virkelig at vennskapet vårt tåler dette, sa Truls da det ble kjent hva de skulle begi seg ut på.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette er deltakerne i høstens «Robinsonekspedisjonen»

Enøyd katt var savnet i fem år – dukket plutselig opp på en oljerigg i Nordsjøen