mandag, august 10, 2020

Truls Svendsen avslører planer for 2020 – Fansen jubler

Mest lest nå

Programleder og komiker Truls Svendsen (47) Har hatt stor suksess med programmet «Truls à la Hellstrøm», sammen med Eyvind Hellstrøm. Nå avslører de en gledelig nyhet for 2020.

I høst har sesong 3 av den populære serien «Truls à la Hellstrøm» snurret over tv-skjermene. Og folk får ikke nok. Nordmenn elsker å følge de to sjarmerende gutta Truls og Eyvind på tur. Serien vant også prisen for beste underholdningsprogram under Gullruten 2018 og 2019 og var i tillegg nominert i klassen årets nyskapning i 2018.

Nå kommer Truls med en avsløring som får fansen til å juble: Det blir enda en ny sesong med Truls à la Hellstrøm. Og den kommer i løpet av 2020.


«Takk til alle dere som har fulgt oss denne sesongen med Truls à la Hellstrøm. Neste år kommer vi med enda flere reiser og matretter på @tv2norge», skriver han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Truls Svendsen (@trulssv)

Må reise fra familien

Truls Svendsen har tidligere sagt at han mye dårlig samvittighet for at han er så mye borte fra familien sin. I mai i år, ble han og samboeren Charlotte Smith foreldre til lille Eva.

Husker du denne? Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm med hysterisk musikkvideo

«Det er utfordrende, for det er ganske tøft for henne hjemme å være alene. Men hun er utrolig sporty, fantastisk bra, så det løser seg jo. Men det er ikke lett å ha et lite barn», sa Truls Svendsen tidligere i høst til VG.

– Eva er helt eksemplarisk

På spørsmål om han har dårlig samvittighet for at han er så mye borte, svarer han klart ja.

«Ja, det har jeg. Det vil jeg si. Men vi får igjen når jeg er hjemme, for da er jeg bare hjemme. Vi har to uker hvor begge er hjemme, og så har hun en uke hvor hun er alene. Og det er tøft. Men vi kommer gjennom det», sier han, og understreker at lille Eva har oppført seg eksemplarisk.

«Jeg tror andre med barn har hatt tøffere barselperioder. Hun har vært eksemplarisk, skjønn, nydelig. Det har gått veldig bra. Men det er henne det handler om. Det er en boble, men en fin boble», sier han.

LES OGSÅ: Truls Svendsen skal spille panfløyte for babyen. Se hundens elleville reaksjon

130,367FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter