lørdag, januar 25, 2020
Kjendisnytt Truls Svendsen avslører planer for 2020 - Fansen jubler

Truls Svendsen avslører planer for 2020 – Fansen jubler

-

Programleder og komiker Truls Svendsen (47) Har hatt stor suksess med programmet «Truls à la Hellstrøm», sammen med Eyvind Hellstrøm. Nå avslører de en gledelig nyhet for 2020.

I høst har sesong 3 av den populære serien «Truls à la Hellstrøm» snurret over tv-skjermene. Og folk får ikke nok. Nordmenn elsker å følge de to sjarmerende gutta Truls og Eyvind på tur. Serien vant også prisen for beste underholdningsprogram under Gullruten 2018 og 2019 og var i tillegg nominert i klassen årets nyskapning i 2018.

Nå kommer Truls med en avsløring som får fansen til å juble: Det blir enda en ny sesong med Truls à la Hellstrøm. Og den kommer i løpet av 2020.

«Takk til alle dere som har fulgt oss denne sesongen med Truls à la Hellstrøm. Neste år kommer vi med enda flere reiser og matretter på @tv2norge», skriver han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Truls Svendsen (@trulssv)

Må reise fra familien

Truls Svendsen har tidligere sagt at han mye dårlig samvittighet for at han er så mye borte fra familien sin. I mai i år, ble han og samboeren Charlotte Smith foreldre til lille Eva.

Husker du denne? Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm med hysterisk musikkvideo

«Det er utfordrende, for det er ganske tøft for henne hjemme å være alene. Men hun er utrolig sporty, fantastisk bra, så det løser seg jo. Men det er ikke lett å ha et lite barn», sa Truls Svendsen tidligere i høst til VG.

– Eva er helt eksemplarisk

På spørsmål om han har dårlig samvittighet for at han er så mye borte, svarer han klart ja.

«Ja, det har jeg. Det vil jeg si. Men vi får igjen når jeg er hjemme, for da er jeg bare hjemme. Vi har to uker hvor begge er hjemme, og så har hun en uke hvor hun er alene. Og det er tøft. Men vi kommer gjennom det», sier han, og understreker at lille Eva har oppført seg eksemplarisk.

«Jeg tror andre med barn har hatt tøffere barselperioder. Hun har vært eksemplarisk, skjønn, nydelig. Det har gått veldig bra. Men det er henne det handler om. Det er en boble, men en fin boble», sier han.

LES OGSÅ: Truls Svendsen skal spille panfløyte for babyen. Se hundens elleville reaksjon

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...