Hjem Kjendisnytt Truls Svendsen fikk vite om samboerens fortid på direktesendt TV

Truls Svendsen fikk vite om samboerens fortid på direktesendt TV

For drøyt et år siden vant Charlotte Smith og Truls Svendsen programmet Norges nye megahit. Dette var ikke første gangen samboeren til Truls sang på TV.

Truls Svendsen visste godt at samboeren hans, Charlotte Smith, var god til å synge. Så da han hørte at programmet «Norges nye megahit» skulle på skjermen så han en flott anledning til å vise frem kvinnen han er så stolt av.

– Da Norges nye megahit dukket opp, var det en fin mulighet til å vise frem den fine stemmen hennes, sier Truls Svendsen til TV2.no.

Det han slettes ikke visste, var at samboeren 15 år tidligere hadde deltatt på Idol. Det ble også vist et kort klipp av henne på tv i den innledende runden.

– Jeg var faktisk ikke klar over det. Jeg fant det ut på God jul Norge nå, sier han.

– Hvis du ville bli artist før, så var Idol den muligheten. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å dra ned dit, men så tenkte jeg sånn: «Jeg har jo lyst til å synge», forteller Charlotte ifølge TV2s nettsider til God jul Norge.

Men hun syntes Idol-sirkuset var en forferdelig opplevelse, og forteller at hun fikk ordentlig mageknip av det.

At samboeren hadde deltatt i talentkonkurransen var helt nytt for samboeren Truls, som har to barn sammen med Charlotte. Han visste faktisk ingen ting om hennes fortid i det populære talentshowet før samboeren fortalte det på direktesendt TV under intervjuet med God jul Norge.

Selv om Idol ikke ble den store suksessen, fikk hele Norge øynene opp for den vakre sangstemmen hennes da hun sammen med Truls stakk av med seieren i første sesong av «Norges nye megahit».

Bare tre dager etter at de fremførte julelåten «Når julefreden senker seg» på direkten, inntok låten førsteplassen på Spotifys norske topp 50-liste.

I år er den en av våre «faste» julelåter.

– Det er veldig stas at folk der ute liker låten så godt, og at det lyttes så mye til den i de tusen hjem. For oss er det både fantastisk og absurd. Folk skriver mye direkte til oss, og tilbakemeldingene har vært enormt fine. Folk skriver at de sitter hjemme og gråter til den. Vi føler oss heldige som får lov å fremføre en sånn sang, sa Truls Svendsen etter at de gikk av med seieren.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com