tirsdag, november 24, 2020

Truls Svendsen i sorg: – Veldig tungt

Mest lest nå

Dette bursdagsbildet går viralt. Kan du se hvorfor?

Da lille Elijah fylte fem år, ønsket han seg et helt spesielt tema for bursdagen sin. Mamma Rachel Perman, spurte sønnens oldeforeldre om de...

Den folkekjære komikeren Truls Svendsen er for tiden aktuell med en ny sesong av Truls à la Hellstrøm. Men oppladningen til det nye programmet har vært preget av sorg for Truls.

Det var i podkasten «Truls & Hellstrøm – tar munnen full» at Truls medelte den triste nyheten om at han nylig har mistet faren sin.

– Det er jo sånn at det er enkelte ting vi ikke styre her i livet, dessverre og veldig trist, startet han den siste podkasten med.


Videre forteller han at det var midt under en innspilling av Truls à la Hellstrøm at han fikk en beskjed som gjorde at han måtte komme seg på første fly til Tromsø.

– Faren min ble veldig syk, og dessverre gikk han bort for cirka to uker siden.

Dødsfallet til faren var også bakgrunnen for at det ble en opphold i podkastserien som vanligvis har kommet ut med en ny episode hver uke siden mai. Da det plutselig ble stille var det mange som begynte å lure på om noe var skjedd.

– Det er selvfølgelig veldig tung og trist og miste en man er glad i. Men det skal sies også at han pappa var ganske syk på slutten. Og oppe i det hele, hvis det er lov å si, så er jeg litt glad at han slapp å ligge der og ha det mer vondt. For det hadde han, forklarer Truls i podkasten.

Kommer med en oppfordring

Heldigvis har Truls mange gode minner fra sin far å se tilbake på. Og slik som Truls beskriver faren levner det liten tvil om hvor han har fått sitt gode humør og humoristiske vesen fra.

– Han har bestandig vært en humørspreder. Det har vært vits på vits og mye glede. Det var litt tungt å se at han forfalt litt. Nå hadde han så mye smerter og vondt, at det var nesten litt godt å se han slippe å ha det vondt, sier Truls.

Til slutt kommer han med en oppfordring til oss alle om å tilbringe tid med dem man er glad i. At man ikke må sitte å angre på ting man ikke fikk sagt når man mister en nær.

– Jeg tror mange går og angrer på at de ikke sa det når de har mistet noen nær. Så man må alltid si til de man er glad i at man virkelig er glad i dem. Så det er min oppfordring til folk, sier han.

Våre dypeste kondolanser sendes til Truls. Første episode av denne sesongens Truls à la Hellstrøm kan du se i kveld, tirsdag, klokken 20.00. Nedenfor kan du se en smakebit fra programmet.

Truls à la Hellstrøm er tilbake på TV 2 førstkommende tirsdag, kl 20:00.

Posted by Truls à la Hellstrøm on Thursday, October 22, 2020

LES OGSÅ: Truls Svendsen med nye herlige bilder av datteren – ser du likheten?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter