onsdag, mai 19, 2021

Truls Svendsen i sorg: – Veldig tungt

Mest lest nå

Den folkekjære komikeren Truls Svendsen er for tiden aktuell med en ny sesong av Truls à la Hellstrøm. Men oppladningen til det nye programmet har vært preget av sorg for Truls.

Det var i podkasten «Truls & Hellstrøm – tar munnen full» at Truls medelte den triste nyheten om at han nylig har mistet faren sin.

– Det er jo sånn at det er enkelte ting vi ikke styre her i livet, dessverre og veldig trist, startet han den siste podkasten med.


Videre forteller han at det var midt under en innspilling av Truls à la Hellstrøm at han fikk en beskjed som gjorde at han måtte komme seg på første fly til Tromsø.

– Faren min ble veldig syk, og dessverre gikk han bort for cirka to uker siden.

Dødsfallet til faren var også bakgrunnen for at det ble en opphold i podkastserien som vanligvis har kommet ut med en ny episode hver uke siden mai. Da det plutselig ble stille var det mange som begynte å lure på om noe var skjedd.

– Det er selvfølgelig veldig tung og trist og miste en man er glad i. Men det skal sies også at han pappa var ganske syk på slutten. Og oppe i det hele, hvis det er lov å si, så er jeg litt glad at han slapp å ligge der og ha det mer vondt. For det hadde han, forklarer Truls i podkasten.

Kommer med en oppfordring

Heldigvis har Truls mange gode minner fra sin far å se tilbake på. Og slik som Truls beskriver faren levner det liten tvil om hvor han har fått sitt gode humør og humoristiske vesen fra.

– Han har bestandig vært en humørspreder. Det har vært vits på vits og mye glede. Det var litt tungt å se at han forfalt litt. Nå hadde han så mye smerter og vondt, at det var nesten litt godt å se han slippe å ha det vondt, sier Truls.

Til slutt kommer han med en oppfordring til oss alle om å tilbringe tid med dem man er glad i. At man ikke må sitte å angre på ting man ikke fikk sagt når man mister en nær.

– Jeg tror mange går og angrer på at de ikke sa det når de har mistet noen nær. Så man må alltid si til de man er glad i at man virkelig er glad i dem. Så det er min oppfordring til folk, sier han.

Våre dypeste kondolanser sendes til Truls. Første episode av denne sesongens Truls à la Hellstrøm kan du se i kveld, tirsdag, klokken 20.00. Nedenfor kan du se en smakebit fra programmet.

Truls à la Hellstrøm er tilbake på TV 2 førstkommende tirsdag, kl 20:00.

Posted by Truls à la Hellstrøm on Thursday, October 22, 2020

LES OGSÅ: Truls Svendsen med nye herlige bilder av datteren – ser du likheten?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter