Hjem Kjendisnytt Truls Svendsen og Charlotte Hvide Smith har kjøpt seg hytte – Se hvordan den ser ut

Truls Svendsen og Charlotte Hvide Smith har kjøpt seg hytte – Se hvordan den ser ut

Truls Svendsen er en mann som har underholdt oss gjennom en årrekke gjennom forskjellige tv-programmer. Den lune humoren og sympatiske væremåten har gjort han svært populær i de norske hjem. Og på hjemmebane smiler også livet til Truls.

I et intervju med KK Charlotte tidligere fortalt hvordan hun traff Truls:

– Jeg husker at jeg ble betatt av ham med én gang. Vi møttes under en lunsj med vår felles venninne, og vi ble sittende ved siden av hverandre. Vi lo veldig mye av de samme tingene, og det var en fin kjemi mellom oss, sier Charlotte Hvide Smith til KK.no.  

Det begynte som et vennskap denne kvelden, og ble etterhvert forelskelse og familieliv. Idag har de døtrene Eva og Annie, og en liten hund som heter Dex. 

Charlotte hadde nettopp kommet ut av et lengre forhold da hun møtte Truls. Hun kjente han fra TV-produksjoner som Truls ala Hellstrøm, Tjukken og lillemor og Truls – oppdrag Hurtigruten. Ekskjæresten som hun hadde vært sammen med frem til to måneder før hun traff Truls var nemlig veldig fan av ham. 

– Etter den lunsjen begynte vi å henge regelmessig. Jeg trengte et sted å bo, og Truls hadde et friår, så det endte med at han ble med meg og loffet rundt på visninger, forteller Charlotte om hvordan forholdet utviklet seg

Bolig fant hun ikke, og det endte med at hun flyttet inn til Truls. Siden har det vært de to.

At kjærligheten blomstrer mellom de to er det ingen tvil om.

På valentines publiserte Charlotte en bildeserie av Truls (du kan se alle bildene ved å klikke på pilene i innlegget nedenfor) hvor hun skriver:

«Happy valentines day ❤️ Livet er fint med deg ❤️ min bauta Truls»

Har kjøpt hytte

Og nå kan paret avsløre at de har kjøpt seg hytte. Det er gjennom et innlegg på Instagram at Charlotte forteller at de har kjøpt seg hytte på Sørlandet.

«Klyp meg i armen 👌🏻 i fjor kjøpte vi oss hytte på Sørlandet. Vi har begge drømt om tilgang til hytte ved sjøen og tenkte at dette var noe som lå litt lenger frem i tid for oss, men plutselig dukket det opp en mulighet 🙏🏻🌞🌊⚓️,» skriver Charlotte og fortsetter:

«Hytta ligger ved siden av tre andre tilsvarende hytter som er bygget ut litt, så vi kommer til å gjøre det samme for å utnytte plassen mest mulig. Så nå setter vi altså i gang med en renoveringsprosess 🙈 men denne gangen bor vi ikke oppi den da, så det gjør det hvertfall litt lettere en sist da det viste seg at hele huset basically måtte (ufrivillig) byttes ut 😅»

Samtidig kan hun fortelle at de nå er i gang med renovere hytten og nå leter etter å finne den perfekte stilen til sin hytte.

«Vi ønsker å få maksimalt ut av plass og ikke minst ta valg på materialer som vi kan ha i mange, mange, mange år fremover uten at vi går lei. Jeg synes det er veldig hyggelig med både det maritime og landlige stilen på hytter ved sjøen, så vi ser for oss noe i den duren uten å overdrive det.

Vet du om noen gode kjøkkenleverandører? Synes det er vanskelig å velge leverandør. Tar gjerne i mot gode tips 🙏🏻»

I en video til innlegget har hun delt mange snutter og bilder av hytten. Du kan se videoen nedenfor.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com