søndag, desember 8, 2019
Kjendisnytt Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm avslører strålende nyhet

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm avslører strålende nyhet

-

Avslører: «Truls á la Hellstrøm» kommer til høsten. 

Første sesong ble en knallsuksess, som endte opp med prisen for beste underholdningsprogram på Gullruten. I 2018 kom andre sesong av «Truls á la Hellstrøm», også den en suksess.

Man kunne kanskje lure på om nordmenn var lei Eyvind og Truls etter den første sesong i 2017. Det var derfor spennende å se hvordan andre sesong i 2018 ble tatt i mot. Og allerede etter første episode i år kunne man se at nordmenn slett ikke var mettet.

– «Truls à la Hellstrøm» fortsatte å sjarmere seerne i går på sin kulinariske reise i Toscana. 386.000 seere, og en andel på 43,9 prosent i den kommersielle målgruppen, 20-49, er en meget sterk premiere på denne andre sesongen av konseptet, sa TV 2s programredaktør Jarle Nakken til kampanje.

Tredje sesong kommer til høsten

Det er ingen tvil om at Hellstrøm og Svendsen trives i hverandres selskap og med programmet. Før fjorårets sesong var de klar på at de elsker å jobbe med hverandre.

– Det er fantastisk at vi får lov til å lage sesong to av «Truls á la Hellstrøm», og jeg gleder meg til å reise mer med Eyvind, som er en herlig fyr, sa Truls Svendsen til TV 2.

Også Hellstrøm gledet seg til ny sesong.

– Ingenting er som å utforske nye steder og møte folk med entusiasme for det gode liv. Og det gode liv på tur med Truls handler om mat, humor og inspirasjon. Dette er en drømmereise med uforutsette utfordringer for oss begge, sa han til TV 2.

Og i desember brukte de Instagram til å avsløre at det blir en tredje sesong.

I dag kom det en ny oppdatering fra det populære paret.

Truls Svendsen publiserte et bilde på Instagram sammen med Eyvind Hellstrøm.

Her annonserer de at tredje sesong av Truls ala Hellstrøm kommer til høsten.

 

View this post on Instagram

 

Love boat crew😳 #trulsalahellstrøm sesong 3, kommer til høsten. @hellstroms_verden

A post shared by Truls Svendsen (@trulssv) on

I skrivende stund renner det inn med likerklikk på bildet. Det er tydeligvis mange som skal gleder seg og skal se neste sesong. 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...