Forsiden Kjendisnytt Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm avslører strålende nyhet

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm avslører strålende nyhet

-

Avslører: «Truls á la Hellstrøm» kommer til høsten. 

Første sesong ble en knallsuksess, som endte opp med prisen for beste underholdningsprogram på Gullruten. I 2018 kom andre sesong av «Truls á la Hellstrøm», også den en suksess.

Man kunne kanskje lure på om nordmenn var lei Eyvind og Truls etter den første sesong i 2017. Det var derfor spennende å se hvordan andre sesong i 2018 ble tatt i mot. Og allerede etter første episode i år kunne man se at nordmenn slett ikke var mettet.

– «Truls à la Hellstrøm» fortsatte å sjarmere seerne i går på sin kulinariske reise i Toscana. 386.000 seere, og en andel på 43,9 prosent i den kommersielle målgruppen, 20-49, er en meget sterk premiere på denne andre sesongen av konseptet, sa TV 2s programredaktør Jarle Nakken til kampanje.

Tredje sesong kommer til høsten

Det er ingen tvil om at Hellstrøm og Svendsen trives i hverandres selskap og med programmet. Før fjorårets sesong var de klar på at de elsker å jobbe med hverandre.

– Det er fantastisk at vi får lov til å lage sesong to av «Truls á la Hellstrøm», og jeg gleder meg til å reise mer med Eyvind, som er en herlig fyr, sa Truls Svendsen til TV 2.

Også Hellstrøm gledet seg til ny sesong.

– Ingenting er som å utforske nye steder og møte folk med entusiasme for det gode liv. Og det gode liv på tur med Truls handler om mat, humor og inspirasjon. Dette er en drømmereise med uforutsette utfordringer for oss begge, sa han til TV 2.

LES OGSÅ
Lege til frontalangrep på Shaman Durek - avslører hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer
LES OGSÅ
Samuel Massie deler triste nyheter om bestefaren

Og i desember brukte de Instagram til å avsløre at det blir en tredje sesong.

I dag kom det en ny oppdatering fra det populære paret.

Truls Svendsen publiserte et bilde på Instagram sammen med Eyvind Hellstrøm.

Her annonserer de at tredje sesong av Truls ala Hellstrøm kommer til høsten.

 

View this post on Instagram

 

Love boat crew😳 #trulsalahellstrøm sesong 3, kommer til høsten. @hellstroms_verden

A post shared by Truls Svendsen (@trulssv) on

I skrivende stund renner det inn med likerklikk på bildet. Det er tydeligvis mange som skal gleder seg og skal se neste sesong. 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .