torsdag, september 23, 2021

Truls Svendsens kjærestes herlige familiebilde og beskrivelse av småbarnslivet

Mest lest nå

11. desember 2020 kom komiker Truls Svendsen og samboer Charlotte Smith med den herlige nyheten; de hadde blitt tobarnsforeldre. Nå har den travle hverdagen med to små barn utspilt seg i 10 måneder, og i den anledning har Charlotte skrevet et innlegg om nettopp livet som småbarnsforeldre.

Det var et tydelig stolt par som delte bilder av nyfødte Annie på sosiale medier i desember. Charlotte Smith delte et bilde av seg selv og den nyfødte sammen med teksten:

«❤️ Annie ❤️❤️❤️ Vi elsker deg ❤️»


Mens Truls delte et bilde av seg selv og den lille, sammen med en liten takketekst til Charlotte og de ansatte ved Ullevål.

«Så fint å endelig få møte deg, Annie❤️ Nok en gang, fantastisk bra jobba av @charlottehvidesmith ❤️🙌 Og takk til alle de fantastiske jordmødrene, barne- og sykepleierne og legene på Ullevål, jeg er stum av beundring for den jobben dere gjør🙏🏻», skrev Truls.

Om det å nyte småbarnslivet

Nå er det gått 10 måneder, og Charlotte har skrevet et innlegg på Instagram om hvordan det er å være småbarnsforeldre.

«Et innlegg om det å nyte småbarnslivet👼🏼🧒👩‍🦳🎅🏼

Dette er uten tvil den lykkeligste delen av mitt liv så langt 💕Jeg er klissete takknemlig for å ha min egen lille familie 💕, slik starter Charlotte beskrivelsen av tilværelsen.

Men som alle andre småbarnsforeldre kjenner på, det er slitsomt. Noe Charlotte ikke legger skjul på.

«Samtidig har jeg aldri vært så sliten. 😵‍💫Det er altså så krevende til tider at jeg ikke skjønner hvordan jeg skal få det til. 😅,» skriver hun.

Videre tar Charlotte opp det evige rådet alle småbarnsforeldre får fra tid til annen; nemlig det å nyte tilværelsen.

«Det er da man får det velmenende rådet: «Nyt» sier de. De som er på den andre siden. De som vet hvor fort tiden flyr og har glemt hvor slitne de var. De som vet at man kommer seg helskinnet igjennom det. De med store barn som ser tilbake og vet hvor dyrebar denne småbarnstiden er. Det er de som gir meg det gode rådet om å «nyte tiden»… De som har sovet.»

Og selv om det ikke alltid er like lett å tenke på at man må nyte øyeblikkene når det røyner som verst, så prøver Charlotte å gjøre nettopp det.

«Jeg vet de har rett, tiden går så alt for fort og man må sette pris på den. Så jeg nyter, 🙏🏻 jeg nyter så godt jeg bare kan. Og når det blir litt vanskelig så prøver jeg å nyte da også. Men så blir det litt mye skriking, og litt for lite søvn og litt for vondt i hodet. Samtidig blir det som skal være den «safe» yndlingsmiddagen kastet i veggen og jeg sitter der og lurer på hvordan Hedvig Montgomery ville håndtert denne situasjonen,.. Da kommer den. Oppå alt stresset. Følelsen av dårlig samvittighet, manglende mestring og utakknemlighet over at jeg ikke klarer å nyte dette spesielle øyeblikket 🙃😅»

Avslutningsvis skriver hun om noe som de fleste småbarnsforeldre burde ta til seg; nemlig at det er helt greit å være sliten og lei seg innimellom.

«Men når barna har lagt seg etter gode 1,5 timer med legging og jeg har grått en liten skvett, så klarer jeg å se ting litt klarere igjen.

For jeg vet fra før at man blir skuffa hvis man tror at man bør være lykkelig og nyte hele tiden.
Jeg vet også at det er helt ufarlig å være sliten og lei seg innimellom.
Og jeg vet at det som er vanskelig går over, selv når det ikke føles sånn
.

Så da gjelder vel dette for småbarnslivet også ❤️😂»

Sammen med innlegget har Charlotte publisert et herlig bilde av den lille familien:

Truls Svendsen er nå aktuell med showet «Fra æ til å» som har premiere 9 oktober på Lillestrøm kultursenter. Showet som spilles i Lillestrøm, Trondheim og Oslo er satt opp med forestillinger helt til 4 desember.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter