onsdag, mars 3, 2021

Trump-datter er forlovet

Mest lest nå

Tiffany Trump skal gifte seg – forlovelsen ble inngått i Det hvite hus tirsdag.
Tiffany Trump er forlovet. Faksimile: Instagram

Donald Trumps datter, Tiffany Ariana Trump, har forlovet seg med kjæresten Michael Boulous. Nyheten ble sluppet på Instagram, og Se & Hør var det første norske mediet som plukket opp saken.

– Det har vært en ære å feire mange milepæler og historiske anledninger, og å skape minner med familien min her i Det hvite hus. Og ikke noe mer spesielt enn forlovelsen med min fantastiske forlovede Michael! Føler meg velsignet og spent på neste kapittel, skriver Tiffany Trump på Instagram.


Tiffany Trump er ifølge Wikipedia Donald Trumps eneste barn med Marla Maples. Hun jobber for tiden som forskningsassistent ved juridisk fakultet ved Georgetown University. Wikipedia forteller også at 28 år gamle Michael Boulos er forretningsmann, opprinnelig født i Libanon. I ung alder flyttet han til Nigeria, og deretter til London. Han skal ha møtt Tiffany i Hellas sommeren 2018.

Også Boulos har delt nyheten på Instagram:

– Jeg har forlovet meg med kjærligheten i mitt liv. Ser frem til det neste kapittelet sammen, skriver han ifølge Se & Hør.

Paret har katten Simba som ble funnet forlatt under en bygning og deretter omplassert til Trump & Boulos av dyrevernsorganisasjonen Humane Rescue Alliance.

– Jeg er så takknemlig overfor dem for at de reddet ham! Jeg gleder meg til å skjemme bort denne lille fyren, og gi ham den kjærligheten, slik han (og alle dyr) fortjener, skrev Tiffany da hun fikk katten.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter