onsdag, september 23, 2020

Trump om frikjennelsen – «Heksejakten er over»

Mest lest nå

Torsdag klokken 18.20 norsk tid holdt Donald Trump en tale for offentligheten om hans frikjennelse i Kongressen. I talen fokuserte han på hans oppfatning av riksrettprosessen, aksjemarkedet.

– Demokratene er onde og korrupte

Han omtalte riksrettsprosessen som korrupt, ond, og en «heksejakt». «[Demokratene] ville innføre politisk smerte på meg siden jeg vant. Derfor startet de først med å rope «Russland, Russland, Russland». Etter det fant de på løgner om meg. Heldigvis hadde vi, folket, transkripsjoner av samtalene med Ukraina.» Trump omtaler demokratenes Adam Schiff og Nancy Pelosi som «onde og slemme personer.»

Takket sine allierte

Trump takket Mitch McConnell, Bill Cassidy, sitt juridiske og politiske team, og en rekke andre politikere og allierte.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av President Donald J. Trump (@realdonaldtrump)


«Mitch skjønte med engang at dette var kjeltringpolitikk. De [demokratiske senatorene] tar en ed om at de skal være rettferdige, men de er ikke rettferdige.» Trump nevnte også hans såkalte seier i Iowa. Demokratenes valgverktøy sviktet på valgdagen og har forsinket valgresultatene betraktelig.

Hvem som egentlig vil vinne på denne riksretten vil nok avspeiles i valgresultatene i november. Dersom Trump blir gjenvalgt tyder det på at demokratene gjorde et feilgrep ved å stille ham for riksretten.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter