torsdag, februar 20, 2020
Nyheter Amerikansk politikk Trump om frikjennelsen – "Heksejakten er over"

Trump om frikjennelsen – «Heksejakten er over»

-

Torsdag klokken 18.20 norsk tid holdt Donald Trump en tale for offentligheten om hans frikjennelse i Kongressen. I talen fokuserte han på hans oppfatning av riksrettprosessen, aksjemarkedet.

– Demokratene er onde og korrupte

Han omtalte riksrettsprosessen som korrupt, ond, og en «heksejakt». «[Demokratene] ville innføre politisk smerte på meg siden jeg vant. Derfor startet de først med å rope «Russland, Russland, Russland». Etter det fant de på løgner om meg. Heldigvis hadde vi, folket, transkripsjoner av samtalene med Ukraina.» Trump omtaler demokratenes Adam Schiff og Nancy Pelosi som «onde og slemme personer.»

Takket sine allierte

Trump takket Mitch McConnell, Bill Cassidy, sitt juridiske og politiske team, og en rekke andre politikere og allierte.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av President Donald J. Trump (@realdonaldtrump)


«Mitch skjønte med engang at dette var kjeltringpolitikk. De [demokratiske senatorene] tar en ed om at de skal være rettferdige, men de er ikke rettferdige.» Trump nevnte også hans såkalte seier i Iowa. Demokratenes valgverktøy sviktet på valgdagen og har forsinket valgresultatene betraktelig.

Hvem som egentlig vil vinne på denne riksretten vil nok avspeiles i valgresultatene i november. Dersom Trump blir gjenvalgt tyder det på at demokratene gjorde et feilgrep ved å stille ham for riksretten.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...