torsdag, juli 29, 2021

Tshawe Baqwa: Jeg ble heftig syk av corona

Mest lest nå

Tshawe Baqwa (40) er for tiden å se i jubileumssesongen til «Hver gang vi møtes». Nå avslører han at han ble «heftig syk» av Corona.

– Det er sjukt lættis å være tilbake, og å kjenne på alle de følelsene rundt greia når man er tilbake «tel gards», sier Baqwa til Dagbladet.

For to år siden var han å se i det populære programmets syvende sesong med blant annet Silya Nymoen (42) og Christel Alsos (35). Han forteller at mye har forandret seg siden han var med for to år siden:


– Vel, jeg har blitt feitere. Noen av dem har mistet vekt. Alle har blitt eldre, men ser likevel veldig bra ut, sier han spøkefullt.

Ble heftig syk

I tillegg er er det jo klart at corona har preget årets innspilling. TV2 hadde som mål å samle alle 29 artistene til jubileumssesongen, men da corona meldte sin ankomst måtte produksjonen tenke nytt, og artistene er delt opp i puljer. Tshawe avslører at han er imponert over TV2s håndtering av smittevernreglene:

– Det har vært veldig imponerende, spesielt med tanke til at det er en så stor produksjon å holde styr på og sørge for at disse restriksjonene følges og opprettholdes. Vi hadde til og med vår egen «Corona-Cop» som patruljerte gården og sørget for at ingen skeiet utenfor coronalovens grenser, forteller han.

Selv han har fått kjenne corona på kroppen. Han ble smittet av viruset og det viste seg å bli en heftig opplevelse:

– Jeg ble ganske heftig sjuk av greiene. Så jeg vet selv hvordan det er å ha blitt rammet, og er desto mer ydmyk ovenfor disse restriksjonene og er forsiktig. I motsetning til disse folkene som mener det dreier seg om propaganda og er mer et slags oppspinn, sier han.

Tshawe ønsker ikke kommentere ytterligere om sykdomsforløpet.

Nedenfor kan du høre hvordan det hørtes ut da Silya Nymoen tolket en låt av Tshawe, som rørte han til tårer:

LES OGSÅ: Aris hjem lagt ut for salg – dette er prisantydningen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter