lørdag, juni 12, 2021

Tutta er blitt mamma igjen – se de koselige babybildene

Mest lest nå

Det er ikke bare på golfbanen triumfene har stått i kø for Suzann «Tutta» Pettersen (40). Hun og mannen Christian Ringvold har blitt foreldre igjen.

I statusoppdateringen på Instagram skriver golflegenden at «Our family foursome is complete».


Løst oversatt sier hun at familien på fire er komplett, men Foursome er også en spilleform innen golf der fire spillere spiller, med to på hvert lag. Innad i laget bytter de to spillerne på å ha utslaget, og deretter slår man annenhvert slag frem til ballen ligger i koppen. Så hun har åpenbart ikke klart å la idretten hvile helt etter at hun la opp.

Pettersen og Ringvold har sønnen Herman fra før. Han ble født i 2018.

Suzann «Tutta» Pettersen har ifølge VG to Major-seirer, 15 LPGA-triumfer og 15 millioner innspilte dollar på prestisjetouren i USA. Hun var også rangert som verdens nest beste golfspiller på kvinnesiden, og holdt seg helt i verdenstoppen lenge nok til at hun står igjen som en av de mest imponerende kvinnelige golfspillerne gjennom tidene.

Da hun satte den avgjørende birdie-putten for det europeiske laget under Solheim Cup i 2019 la hun opp.

Pettersen har i en rekke intervjuer uttalt at det var hensynet til familien, og ønsket om å bruke tid med ektemannen og sønnen som satte et punktum for hennes eventyrlige idrettskarriere.

LPGA-touren, som er den gjeveste turneringen innen damegolf, er blant de som gratulerer henne med familieforøkelsen.

Se & Hør skriver at det var først i Januar, da Pettersen skulle dele ut pris på idrettsgallaen, hun røpet de gledelige nyhetene. Programleder Johan Golden lurte på om han gikk på «en smell» dersom han spurte om han kunne gratulere Pettersen. Det kunne hun avkrefte.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter