Hjem Kjendisnytt Tuva Fellman med ny oppdatering: Avslører ny helsebeskjed

Tuva Fellman med ny oppdatering: Avslører ny helsebeskjed

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I et Instagram-innlegg før jul i fjor, delte Tuva, at mens hun var gravid med deres andre barn, fikk hun også påvist brystkreft.

«I vårt lille hus har det i det siste gått opp og ned. Opp, fordi vi venter spent på vårt andre barn. Ned, fordi Tuva har fått påvist brystkreft i løpet av svangerskapet og er i behandling,» skrev både ektemann Ronny og Tuva på Instagram.

Ronny delte også åpenhjertig om situasjonen i podcasten «Julestemning med Live og Ronny».

«Det viser bare hvor utrolig tett det kan være mellom det absolutt høyeste tindene i livet, og de aller mest brutale bunnene som handler om sykdommen kreft,» sa Brede Aase.

Stilte uten parykk på Gullruten

I starten av mai dukket paret opp på rød løper under Gullruten i Bergen. Tuva overrasket alle ved å møte opp uten parykk.

– Jeg har det bra, det går bra etter forholdene. Så det er deilig å kjenne på, at man begynner å komme tilbake til livet, sa Tuva til Dagbladet.

Optimistisk til fremtiden

I et nytt intervju med Se og Hør, forteller Tuva nå at hun føler seg bedre.

– Jeg synes det går bra etter forholdene, nå har vi vært både på ‘Gullruten’ og her, og jeg synes det vitner om en god form, sier hun optimistisk og fortsetter:

– Jeg synes det er overraskende gøy å kunne endre utseende så drastisk fra dag til dag. I starten synes jeg det var veldig skummelt, men nå synes jeg plutselig det var litt artig.

Paret deler også hvordan de klarer å holde forholdet sterkt gjennom utfordringene. Ronny mener at det hjelper at de har vært sammen i mange år, og at de alltid finner tid til kjærestetid.

– Vi har en greie med at når barna er lagt, så er det enten at én tar en tur ut og møter noen venner, eller at begge to er hjemme. Da ser vi gjerne på noe sammen, forteller Tuva.

Ronny legger til at de er prisgitt familie som bor i nærheten, og som ofte stiller opp som barnevakt.

– Vi er veldig takknemlige for at vi har masse familie i nærheten som vil være barnevakt og som stiller opp så vi får litt alenetid sammen. Det tror jeg er viktig og veldig stas. Å være både foreldre og et par, forklarer Brede Aase.

  1. blåmerker hender
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com