tirsdag, oktober 27, 2020

Tuva og Ronny er blitt foreldre: – aldri opplevd noe som kan måle seg

Mest lest nå

I mai avslørte Ronny Brede Aase (33) og Tuva Fellman (32) at de ventet barn. Nå er ventetiden over.

Paret lager podkasten «I karantene med Ronny og Tuva». Det var i denne podkasten at Ronny avslørte nyheten om at de var gravid. Avsløringen kom veldig overraskende på Tuva, som ikke var klar over at de skulle dele nyheten med hele Norge riktig ennå.

– Du skal jo på ultralyd neste mandag, sa Ronny Brede Aase.


– Åh, herregud, sa Tuva, som tydelig ikke var klar over at forloveden skulle avsløre den store nyheten.

– Det er fjerde gangen på ei uke at du griner i podkasten, så folk kan tolke det dit hen at du er hormonell, fortsatte Ronny, før Tuva kastet seg i det:

– Vi skal få barn!

Det største jeg har opplevd

Og nå har Ronny og Tuva blitt foreldre. Det skriver de begge på Instagram. Ronny har publisert et bilde av Tuva med barnevogn, og beskriver opplevelsen med vakre ord.

«No er vi tre! Og eg har aldri opplevd noko som kan måle seg. Aldri følt på sterkare kjensler. Ho kom til verda sist veke, etter nesten eit døgn i fødsel. Ho er så søt! Og mor hennar er den råaste, tøffaste og sterkaste eg kjenner. No skal vi tre vere familie, i eit lite, gult hus på austkanten. Og når eg tenkjer på kor heldig eg er, som skal få leve livet med dei to, så blir eg rørt igjen. Som så veldig mange gonger før, dei siste dagane,» skriver han.

Også Tuva har publisert et innlegg hvor hun beskriver sin glede.

«Endelig Ronnyfar❤️ Vi har alltid kalt @ronnybaa det, og nå er det en ordentlig grunn til å fortsette. For nesten en uke siden kom det en liten Aase og Fellman-klump. I sin lille handlevogn-aktige tralle er hun glad, sulten og etter vår mening – verdens kuleste unge❤️
Jeg føler også en enorm takknemlighet ovenfor alle jeg traff på Ullevål sykehus. Jeg hadde aldri klart det uten hver og en av dere som var med på fødselen og i tiden etter❤️ Helt på ekte.»

Vi gratulerer så mye til de nybakte foreldrene! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter