in ,

TV 2 lager ny sesong av publikumsuksessen

The Voice faksimile: YouTube

700.000 seere har fulgt årets sesong av «The Voice» før kveldens finale. Nå har TV 2 bestilt en ny sesong.

– Dette har rett og slett vært en jubelsesong av «The Voice – Norges beste stemme». Vi har i år hatt noen magiske deltakere med et helt unikt talent. Dissestøttes opp av fantastiske mentorer som byr på seg selv og som ønsker sine artister det aller beste. Programmet bidrar til et stort engasjement på alle TV 2s plattformer, og jeg er derfor veldig glad for at vi har signert for en ny sesong, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding fra tv-kanalen. 


700.000 har sett hele sesongen så langt. Av disse er det over 150.000 seere som har fulgt «The Voice» på TV 2 Sumo. 

– Seertallene er skyhøye og programmet leverer svært godt både på lineær-TV og på TV 2 Sumo. Før finalen ønsker jeg å si tusen takk til alle de unike deltakerne, til våre nydelige mentorer, til et fantastisk produksjonsteam hos ITV og alle interne krefter i TV 2, forteller Haldorsen. 

I kveld kl. 20.00 sendes finalen direkte på TV 2.  

Mentorene Espen Lind, Ina Wroldsen, Matoma og YosefWolde-Mariam har en deltaker hver i fianlen. De to deltakerne som får flest stemmer konkurrerer i superfinalen som sendes etter 21-nyhetene. 

Dette skal kveldens fire finalister synge: 

Erlend Gunstveit (25) fra Grimstad og team Matoma skal synge «I Will Wait» (Mumford & Sons) og om han når superfinalen skal han synge «Both Sides Now» (Joni Mitchell). 

Maria Petra Brandal (20) fra Horten og team Espen skal synge «Some Die Young» (Laleh). Om hun går videre til superfinalen skal hun synge «House by the Sea» (Moddi). 

Sofie Fjellvang (20) fra Kristiansand og team Yosef skal synge «Africa» (Toto). Når hun superfinalen skal hun synge «Flashlight» (Jessie J). 

Natan Dagur (21) fra Lillehammer og Island og team Ina skal synge «Lost On You»(Lewis Capaldi). Går han til superfinalen skal han synge «Half a Man» (Dean Lewis). 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

mesternes mester

Disse skal kjempe om å bli Mesternes mester

Erlend Gunstveit

Erlend Gunstveit vant The Voice – 10 herlige bilder som viser reisen til topps