Hjem Fremhevet TV-kokk og artist sjekker inn på kjendisgården

TV-kokk og artist sjekker inn på kjendisgården

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

TV-kokk Ole Martin Alfsen og artist Tomine Harket sjekker inn på «Farmen Kjendis».

Hvert år kommer det utfordrere inn på «Farmen Kjendis». I år er det tv-kokken Ole Martin Alfsen og artisten og influenseren Tomine Harket som dukker opp i «Farmen Kjendis», skriver Nettavisen.

Førstnevnte som er kjent fra en rekke matprogrammer på TV 4 kan avsløre til Nettavisen at det er fem år siden han takket nei til deltagelse første gang.

Fjorårets sesong, der blant annet Öde Nerdrum var en av deltagerne, fikk imidlertid tv-kokken på andre tanker.

Også Tomine har fått tilbudet før, men takket nei på grunn av at hun hadde andre jobber. Denne gang klaffet det for artisten.

https://www.instagram.com/p/CY2D8I4oGiJ/

– Jeg synes farmen er et helt utrolig kult konsept. Du er helt ute av omverden uten telefon. Dette er en sånn mulighet man ikke kan gå glipp av, sier 28-åringen til Nettavisen.

Ingen av dem har noe erfaring fra gårdsarbeid, men man skulle tro kjendisene inne på den idylliske gården vil sette pris på å få en kokk inn på Farmen.

– Det er sparsommelig med mat der inne, men du ser jo flere muligheter som kokk. Dessuten rekker du å bli sulten til hvert eneste måltid, så selv om det er potetsuppe flere dager på rad, så er det veldig, veldig godt, sier Ole Martin til Nettavisen.

De to utfordrerne blir hverandres konkurrenter. Samtidig kommer utfordrerne inn i et allerede etablert miljø. Hvordan det har gått kan de naturligvis ikke si noe om. Men Tomine sier at hun ikke anbefaler noen å sjekke inn på kjendisgården som utfordrer.

I 2021 var det tv-profilen Markus Bailey og «Charter»-Hilde Skovdahl som kom inn som utfordrere i «Farmen Kjendis».

Bare kort tid etter at Hilde Skovdahl ankom gården så hun seg nødt til å trekke seg. Dette grunnet kraftige smerter som følge av en gammel skade i ankelen. Smertene stammer fra en ankelskade hun pådro seg i 2004, da hun og sønnen var involvert i en stygg bilulykke.

Dermed var Markus Bailey alene igjen som nykommer på kjendisgården. Men fribillett videre i programmet fikk han ikke. Alt første uken måtte Bailey måtte ut i tvekamp mot kunster Öde Spildo Nerdrum, og tapte på «slegge».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com