Hjem Kjendisnytt Dennis Vareide deler nedslående beskjed : – Utrolig kjipt

Dennis Vareide deler nedslående beskjed : – Utrolig kjipt

YouTuber- og TV-profil Dennis Vareide (33), som blant annet var med i Skal vi danse i 2021, melder at han kommer til å bli slått personlig konkurs.

Det er tv-profilen selv som forteller om den tunge saken i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Her skriver han «Jeg kommer til å bli slått personlig konkurs nå tidlig på nyåret. Det er selvfølgelig utrolig kjip. Jeg har forsøkt å forhindre det, men først og fremst ble skatteregningen for stor».

Han forklarer videre at det kun står på ham, og skyldes dårlig økonomisk planlegging fra tiden han hadde et enkeltpersonforetak. Youtuberen har imidlertid gått over til AS nå, og sier han har god kontroll på økonomien i det nye selskapet.

«Jeg kommer til å betale ned hele kravet så fort som mulig, og har ingen planer om å gi meg med noe som helst innholdsskaping, sier han.

Han legger til at dette er en krevende situasjon, og sier at han ikke kommer til å kommentere saken mer offentlig.

Nettavisen skriver at Tønsberg Blad kunne tidligere denne måneden melde at Vareide var høyt oppe på skattelistene for 2022, med en inntekt på to millioner kroner.

– Den er ikke helt riktig den inntekten der. Det er blant annet uttak av lønn fra november og desember i 2021 som er flyttet til januar 2022. Så jeg har ikke badet i «cash», altså, uttalte han ifølge avisa.

Inntektene han henter inn kommer i hovedsak fra YouTube, Snapchat og Instagram.

Dennis Vareide og Preben Fjeld sto bak kanalen «PrebzOgDennis» på Youtube. Produksjon på kanalen ble lagt ned i mars 2018. Nå driver han kanalen Dennisvareide som har 144 000 abonnenter på strømmetjenesten.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com