fredag, januar 24, 2020
Familie Tvillingbabyene koser med hverandre mens de sover – videoen...

Tvillingbabyene koser med hverandre mens de sover – videoen er sett 22 millioner ganger

-

At tvillinger har et helt spesielt bånd mellom seg, er noe som gang på gang blir bekreftet. Bare se på disse to nydelige nyfødte tvillingbabyene.

Da Sofia og Sara fra Florida ble født, merket foreldrene raskt at de to jentene var veldig avhengige av hverandre. De søkte til hverandre hele tiden, og de kunne ikke sove uten hverandre.

Jentenes mor, Juliana Tobon, filmet en video der tvillingjentene lå og sov. På videoen ser vi at den ene ligger og holder rundt den andre. Når moren nærmer seg med kamera, åpner de øynene så vidt, før de sover videre. Og så smiler de begge to. De virker så trygge og komfortable der de ligger og sover.

Adorable Twin Babies Cuddle In Bed

These sleepy twins cuddling is the most adorable thing I've ever seen 😍👶

Publisert av UNILAD Torsdag 24. januar 2019

 

Sett over 22 millioner ganger

Moren postet så filmen på sin Instagram-konto som hun hadde opprettet for tvillingene – Tobon_twins. Videoen gikk viralt, og folk elsket de små jentene. Men dette var for et par år siden. I dag har jentene fylt to år, og på Instagram-kontoen får vi følge dem både i hverdagen og i feriene.

SE OGSÅ: Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

Nylig postet nettsiden Unilad den to år gamle videoen på sin Facebook-side. Og jammen tok den ikke av igjen. Nå har videoen hatt over 22 millioner visninger. 256.000 har delt videoen og 133.000 folk har likt videoen.

Det renner også inn med kommentarer. Mange poster bilder av egne tvillinger som også tydeligvis har dette helt spesielle båndet mellom seg.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TOᗷOᑎ TᗯIᑎᔕ 👧🏻👧🏻 (@tobon_twins)

Dobbelt opp

På Instagram-kontoen til tvillingene, ser vi at de stadig er på ferie i Europa. De har vært både i Italia, Spania og Hellas.

Jentenes foreldre, Juan Carlos og Juliana, jobber begge som eiendomsmeglere. De forteller at de er veldig stolte av hvordan de har klart å balansere jobb og foreldrerollen. For det er ikke bare, bare plutselig å få tvillinger. Det setter hele livet på hodet, og alle oppgaver som følger med en liten baby blir dobbelt opp.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TOᗷOᑎ TᗯIᑎᔕ 👧🏻👧🏻 (@tobon_twins)

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...