tirsdag, januar 25, 2022

Tvillingene ble født med 15 minutters mellomrom -i forskjellige år

Mest lest nå

Tvillingene Alfredo og Aylin er født med 15 minutters mellomrom – men Alfredo er født i 2021 og lillesøster Aylin som er 15 minutter yngre enn storebroren er født i 2022.

De to tvillingene som ble født med femten minutters mellomrom har endt opp med bursdag på forskjellige dager, i forskjellinge måneder og til og med i forskjellinge årstall! En av babyene ble nemlig født nøyaktig på slaget midnatt på nyttårsaften, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Foreldrene, Fatima Madrigal og Robert Trujillo, er fra Greenfield i California. Både avslutningen på 2021 og starten på 2022 ga dem en av de største opplevelsene mennesker kan ha: De to tvillingene Alfredo og Aylin meldte sin ankomst og kom med få minutters mellomrom, men på forskjellige dager.


Fødslene fant sted ved Natividad Medical Center.

Sønnen Alfredo ble født klokken 23:45 den 31. desember 2021- Datteren Aylin meldte sin ankomst ved midnatt 1. januar 2022.

Mamma Fatima synes det er veldig spesielt at de to barna hennes har forskjellige bursdager, men hun er glad Aylin kom dagen senere.

– Det er sprøtt for meg at de er tvillinger og har forskjellige bursdager, sier Fatima i en pressemelding fra klinikken.

Foto: privat

– Jeg ble overrasket og glad for at hun kom ved midnatt, legger hun til.

Det er omtrent 120.000 tvillingfødsler i USA hvert år, noe som utgjør litt over 3 prosent av alle fødsler.

Tvillinger med ulik fødselsdag er imidlertid sjeldne, og ifølge pressemeldingen fra Natividad Medical Center er sjansen for at tvillinger blir født i forskjellige år én av to millioner.

Alfredo, Aylin og mamma Fatima er snart klar til å reise hjem til med tre eldre søsken som venter spent på å treffe de nyfødte.

Ettersom det er to eldre søstre og en eldre bror, var storebroren svært begeistret over at en av babyene var en gutt.

– Dette var definitivt en av de mest minneverdige fødselene i karrieren min, sier Ana Abril Arias som er lege ved Natividad Medical Group.

Han legger til at det var en glede å hjelpe disse små å komme trygt til verden i 2021 og 2022.

– For en fantastisk måte å starte det nye året på, sier legen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter