torsdag, februar 20, 2020
Familie Tvillingguttene med Downs syndrom inspirerer folk over hele verden

Tvillingguttene med Downs syndrom inspirerer folk over hele verden

-

Da Julie fikk vite at hun var gravid med tvillinger med Downs syndrom, saumfarte hun sosiale medier etter støtte. I dag er hun den mammaen som andre gravide og nybakte mødre til barn med Downs finner støtte hos.

Julie McConnel og ektemannen Dan fra Nampa i USA, ble både glade og oppspilte da de fikk nyheten om at de ventet tvillinger. Men beskjeden om at begge guttene hadde Downs  syndrom, var de ikke forberedt på.

«Det var både sjokkerende og skummelt, og det tok lang tid før vi falt til ro med at sånn var det», sier Julie til nyhetskanalen WTSP 10 News.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Julie, Charlie, Milo & Family (@chucklesandmeatloaf)

Gir mye glede

Julie begynte raskt å lete rundt på sosiale medier etter andre mødre som hadde barn med Downs syndrom. Der fant hun mye støtte og trygghet. Julie begynte å forstå at livet med barn med Downs slettes ikke trenger å være negativt.

«Det er en myte at de er glade hele tiden, men de gir virkelig mye glede», sier hun om de to tvillingguttene Charlie og Milo.

«De bruker litt lenger tid på å nå de forskjellige målene. Det tar litt lenger tid for dem å lære å gå, og lære og snakke. Men når de endelig når målene sine, så feirer vi slik ingen andre foreldre gjør», sier Julie.

«Vi blir så stolte av dem når de klarer ting», legger hun til.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Julie, Charlie, Milo & Family (@chucklesandmeatloaf)

80.000 følgere

I dag driver Julie Instagram-kontoen Chuckles and meatloaf, som er kallenavnene på de to guttene. Der har hun nesten 80.000 følgere, og i dag er Julie den mammaen som andre søker støtte hos.

«Jeg håper folk finner oss og ser at dette er sånn livet kan være. Det er gøy og det er fullt av kjærlighet. Det er ikke skummelt, og vi angrer ikke ett sekund», sier Julie, og legger til:

«Jeg blir så glad hver gang jeg får en melding der folk skriver at: «Hey, vi har nettopp fått en Downs-diagnose, og siden din virker veldig oppløftende.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Julie, Charlie, Milo & Family (@chucklesandmeatloaf)

LES OGSÅ: Den nydelige videoen av gutten som synger for lillebroren med Downs er sett flere millioner ganger

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...