Hjem Familie Tvillingguttene med Downs syndrom inspirerer folk over hele verden

Tvillingguttene med Downs syndrom inspirerer folk over hele verden

Da Julie fikk vite at hun var gravid med tvillinger med Downs syndrom, saumfarte hun sosiale medier etter støtte. I dag er hun den mammaen som andre gravide og nybakte mødre til barn med Downs finner støtte hos.

Julie McConnel og ektemannen Dan fra Nampa i USA, ble både glade og oppspilte da de fikk nyheten om at de ventet tvillinger. Men beskjeden om at begge guttene hadde Downs  syndrom, var de ikke forberedt på.

«Det var både sjokkerende og skummelt, og det tok lang tid før vi falt til ro med at sånn var det», sier Julie til nyhetskanalen WTSP 10 News.

Gir mye glede

Julie begynte raskt å lete rundt på sosiale medier etter andre mødre som hadde barn med Downs syndrom. Der fant hun mye støtte og trygghet. Julie begynte å forstå at livet med barn med Downs slettes ikke trenger å være negativt.

«Det er en myte at de er glade hele tiden, men de gir virkelig mye glede», sier hun om de to tvillingguttene Charlie og Milo.

«De bruker litt lenger tid på å nå de forskjellige målene. Det tar litt lenger tid for dem å lære å gå, og lære og snakke. Men når de endelig når målene sine, så feirer vi slik ingen andre foreldre gjør», sier Julie.

«Vi blir så stolte av dem når de klarer ting», legger hun til.

80.000 følgere

I dag driver Julie Instagram-kontoen Chuckles and meatloaf, som er kallenavnene på de to guttene. Der har hun nesten 80.000 følgere, og i dag er Julie den mammaen som andre søker støtte hos.

«Jeg håper folk finner oss og ser at dette er sånn livet kan være. Det er gøy og det er fullt av kjærlighet. Det er ikke skummelt, og vi angrer ikke ett sekund», sier Julie, og legger til:

«Jeg blir så glad hver gang jeg får en melding der folk skriver at: «Hey, vi har nettopp fått en Downs-diagnose, og siden din virker veldig oppløftende.»

LES OGSÅ: Den nydelige videoen av gutten som synger for lillebroren med Downs er sett flere millioner ganger

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com