Hjem Familie Tvillingmorens eksperiment rører foreldre over hele verden – derfor bør du legge ned mobilen

Tvillingmorens eksperiment rører foreldre over hele verden – derfor bør du legge ned mobilen

Tvilingmamma Brandie Wood fra California bestemte seg for å gjøre et eksperiment med tvillingguttene sine. Resultatet har fått foreldre over hele verden til på bli bevisst på mobilbruken sin når barna er til stede.

Brandie delte eksperimentet på Facebook. Der skrev hun:

«I dag gjorde jeg et eksperiment, da jeg så på guttene mine leke. Da jeg satt stille i rommet talte jeg hvor mange ganger de tittet på meg av ulike grunner – for å se om jeg så det de drev med, for å få anerkjennelse, eller bare vite at jeg fulgte med. Hele tiden tittet de etter mammaens reaksjon», skriver hun.

«Jeg kunne ikke la være å undre: hvilket budskap jeg hadde sendt dem om jeg hadde holdt på med telefonen eller stirret inn i mobilen når de så på meg?», skriver tobarnsmoren videre, ifølge LittleThings.

Foto: Facebook/Brandie Wood

– Tenk deg om

Brandie fortsetter:

«28 ganger hadde mine engler sett opp og lurt på om internett og telefonen min er viktigere enn dem. 28 ganger hadde det endt med at guttene mine ikke ville fått den oppmerksomheten de søkte.

28 ganger ville mine største hjerteknusere ha lurt på om de var alene. 28 ganger ville barna mine tenkt at telefonen var det som virkelig betydde noe.

LES OGSÅ: Skulle ønske jeg var en mobiltelefon – Barnet skrev et brev som bør åpne øynene våre

I en verden der vi blir akseptert og dømt ut fra hvordan mennesker oppfatter oss, og ikke ut fra hva vi virkelig er, i en verden der din verdighet avhenger av følgere eller likes, i en verden der kvalitetstid med kjære erstattes med isolering og tekstmeldinger fra det andre rommet, da ber jeg deg tenke deg om», skriver den engasjerte moren.

Foto: Facebook/Brandie Wood

Viktig å være bevisst

Brandies tekst budskap har blitt delt over 70.000 ganger. Hun la den opprinnelig ut for et par år siden, men teksten bare fortsetter å gå viralt.

«Vi mennesker har faktiskt makt til å påvirke», sier Brandie til The Huffington Post.

«Bare å være bevisst over dette tror jeg hjelper enormt. Jeg er skyldig i å titte på telefonen for mye, men denne hendelsen har gjort meg mer bevisst og ydmyk», sier hun.

Foto: Facebook/Brandie Wood

LES OGSÅ: Vil innføre mobilforbud for foreldre som er på stranden med barna sine

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com