in

Tvillingsøstrene Mille Andrea og Mina Alexandra Hjalmarsen bisettes: «To skjebner, ett liv»

Tvillingene Mina Alexandra og Mille Andrea Hjalmarsen, som ble funnet døde av overdose i Spydeberg 8. januar, gravlegges fra Askim kirke onsdag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Det var de to tvillingsøstrene Mina Alexandra og Mille Andrea Hjalmarsen (16) som døde i Spydeberg natt til søndag 8 januar. I dag begraves de i samme kiste.

Via TV 2 delte familien et bilde som ble tatt julaften av de to tvillingene Mina og Millie.

– Foreldrene vil vise at Mina og Mille var to flotte jenter som ikke fortjente en slik skjebne , sier Inger Marie Støen, som er bistandsadvokat for de avdøde jentenes foreldre til TV 2.


Mille Andrea (16, t.v.) og Mina Alexandra Hjalmarsen (16) ble funnet døde på en privatadresse i Spydeberg søndag morgen. Foto: Privat

Begravelsen ble holdt i Askim kirke, som i følge VG var fylt til randen. Begravelsen startet med at Trygve Skaug sang «Kommer det storm».

Familie og bekjente strømmet tidlig til, og kirken var fylt til randen i god tid før bisettelsen. Flere omfavnet hverandre mens Trygve Skaug spilte piano. Begravelsen begynner med at Skaug synger sin egen sang «Kommer det storm».

Natt til 8. januar ble de to tvillingene funnet døde etter å ha inntatt en overdose med narkotika. Selv om nødetatene iverksatte Hjerte- og lungeredning da de ankom stedet, stod ikke livene til å redde.

Det var også en tredje jente som ble funnet sammen med tvillingene. Hun var venninne med tvillingene og overlevde overdosen. Venninnen var til stede under dagens begravelse.

– Hun gruer seg fordi det da blir endelig hva som er skjedd, at tvillingene er døde. Imidlertid ser hun også frem til å få delta i begravelsen, sier jentas bistandsadvokat Hilde Jæger til VG, og legger til at jenta har det vanskelig.

I dødsannonsen som er publisert på Smaalenene Begravelsesbyrå kan man lese:

«To skjebner, ett liv. Sammen kom dere inn i livet vårt, sammen har dere nå forlatt oss.»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Linn Jørum Sulland og forloveden Petter Løken røper bryllupsplanene

Datter hørte en lyd fra rommet til foreldrene – Begynte å gråte av det hun hørte