Hjem Historier fra livet Typen var utro – hun tok hevn ved å overhale utseendet fullstendig

Typen var utro – hun tok hevn ved å overhale utseendet fullstendig

32 år gamle Stacey Marie Clarke fra den walisiske byen Swansea, bestemte seg for å overhale utseendet sitt etter at mannen hun hadde vært sammen med siden hun var 14 år var utro.

Den 32 år gamle fotografen Stacey Marie Clarke har brukt mer enn 30 000 pund, altså drøyt 400 000 kroner, på brasiliansk buttlift, katteøye-operasjon, ansiktsløftning og leppeløft.

– Da jeg vokste opp, var jeg flatbryst, hadde ingen kurver og ingen kinnbein. Jeg ble gravid som 15-åring og som 18-åring var jeg mamma til to gutter som nå er 15 og 16 år, sier hun til the Sun.

I 2019 oppdaget hun at mannen hun hadde vært sammen med siden hun var 14 år gammel hadde vært utro.

– Jeg ønsket en drastisk makeover for å starte på nytt, sier hun til avisa.

Hun hadde sett kjendiser reise utenlands for kosmetisk kirurgi til rimelige priser, så i juni 2019 reiste hun til Tyrkia og tok et brasiliansk rumpeløft, leppeløft, fettsuging av armer, lår og haken.

– Senere samme år kom jeg tilbake og gjennomgikk en kattøyeoperasjon, en ansiktsløftning, en hårtransplantasjon. I løpet av 12 måneder hadde jeg hatt ni risikable operasjoner og brukt over 30 000 pund. Siden da har jeg også tatt Botox og fillers, sier Stacey ifølge Daily Star.

Foto: instagram.com/staceymarieclarke

Folk sier at hun er ugjenkjennelig, men det bryr hun seg ikke om. Operasjonen har tatt årevis av alderen hennes, og hun blir ofte forvekslet som tenåringssøsteren til sønnene sine.

Daily Mail som også har omtalt forvandlingen forteller at fotografen, som har nesten 1000 følgere på Instagram, har fått en rekke kommentarer der hun blir berømmet for sitt ungdommelige utseende.

Foto: instagram.com/staceymarieclarke

Det var influensere som satte Stacey Clarke på ideen om å fikse ting i utlandet. Og det er ikke bare i Storbritannia influenserne vedgår at de har vært en tur i Tyrkia for å fikse på det ene og det andre. Men ikke alle har hatt like gode erfaringer som Stacey Clarke.

Her hjemme har Sophie Elise Isachsen fortalt til Nettavisen at hun gikk med brystimplantater i rumpa i fire år, og ikke klarte å sitte.

Det var i 2019 influenseren selv delte den dårlige erfaringen på Instagram.

– Jeg opererte meg forrige uke. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette, så jeg bare sier det: Det viser seg at jeg har gått med brystimplantater i rumpa siden operasjonen jeg hadde i Tyrkia for fire år siden, skriver hun, og fortsetter:

– Det er ikke bare galskap, det er også ekstremt farlig. Jeg kan ikke en gang forestille meg hvor mange unge jenter som har det samme uten å vite om det. Jeg er flau, men mest av alt er jeg sint for hvordan de driver businessen sin, sier Sophie Elise i Instagraminnlegget som først ble omtalt av Nettavisen.

Etter operasjonen har det imidlertid gått mye bedre for Sophie Elise.

Det er ikke kjent hvilken klinikk i Tyrkia Sophie Elise var på.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com