torsdag, april 2, 2020

Tyver stjal vesken til 86 år gamle Pauline. Nå snakker hun til tyven i tårevåt video på Instagram

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Pauline Walker (86) var på handletur i Coalville i England, byen der hun bor. Da hun skulle sette seg på en benk for å kose seg med en kopp te og et kakestykke, ble den kjære vesken hennes stjålet.

Pauline lot bare vesken være ute av syne et ørlite øyeblikk. Men det var nok til at tyven klarte å snappe den med seg. I vesken lå det både kontanter og viktige medisiner. Men det aller verste var alt det andre og personlige som lå i vesken. Som telefonnummer til familien. Selve vesken, var også en kjær eiendel for den 86 år gamle damene.

Nå har Paulines ektemann, Geoff Walker lagt ut en video på Instagram sammen med sin kjære kone. Der ber de om at tyven må levere vesken tilbake.

Foto: Instagram

Vesken var uerstattelig

Pengene og medisinene kommer paret aldri til å få tilbake. Men de vil veldig gjerne ha tilbake alt det andre.

«Der er også telefonnumrene til barna og hele familien. Pengene er borte for alltid, men hun ønsker virkelig at hennes svarte veske kom tilbake», sier Paulines ektemann.

«Hvis du finner vesken, siden de kommer til å kaste den, så vær så snill å ring noen av telefonnummerene i den», sier han videre.

I videoen lener Pauline seg mot sin manns skulder, merkbart rørt og med tårer som renner ned kinnet.

Videoen har gått viralt, og folk over hele verden har gitt paret sin støtte. Mange har også sendt nye svarte håndvesker i posten til Pauline.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Pauline & Geoffrey Walker (@geoffreywalk)

Har fått hundrevis av meldinger

I en ny video på Instagram takker Pauline for all støtte de har fått.

«Takk for hundrevis av gode meldinger til Pauline. Vi har prøvd å lese, eller i hvert fall lagt merke til de fleste meldingene, men dessverre kan det hende at vår oppmerksomhet har gått glipp av noen. Tusen takk for all deres snillhet til oss», skriver de.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Pauline & Geoffrey Walker (@geoffreywalk)

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

EU-politiker hever stemmen – Steng dyremarkedene i Kina nå!

Den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federly vil stenge dyremarkedene i Kina, skriver han i en debattartikkel i svenske Expressen. Det har vært mange spekulasjoner rundt oppstandelsen...

Nå bør du bytte strømavtale – prisene er historisk lave

Spotprisene på strøm er historisk lave, og det er store forskjeller mellom dyreste og billigste avtale. Nå oppfordrer forbrukerrådet alle til å bytte avtale. Strømprisene...

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...