torsdag, april 9, 2020

Ulrikke Brandstorp vant Melodi Grand Prix 2020 – hør vinnerlåta her

Mest lest nå

Leonardo Dicaprio åpner lommeboken – donerer 125 millioner norske kroner til arbeidet mot coronakrisen

Verden stenger dørene og sammen kjemper vi mot coronaviruset. Denne kampen byr på store økonomiske utfordringer for mennesker over hele verden. Hollywood-stjernen Leonardo Dicaprio er...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

«Dette er livets opplevelse!» 

Dette var ordene Ulrikke Brandstorp ropte ut fra scenen da det ble klart at hun er vinneren av årets norske Melodi Grand Prix.

I gullduellen møtte hun Kristin Husøy. Men det var Brandstorp, som etter stemmetrøbbel hos NRK, endte opp som vinneren og som dermed skal representere Norge i Eurovision Song Contest 2020.

Brandstorp forteller til NRK at alt rotet med stemmene også påvirket deltakerne.

– Jeg kan ikke ta det på min kappe. Jeg er veldig stolt av det jeg fikk til og dritstolt av seieren. At det er stemmetrøbbel får NRK svare på ikke jeg, sier hun og legger til at opplevelsen av å finne føles helt uvirkelig.

– Det er helt sjukehus. Det er det sykeste jeg har vært med på, sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

FOR en ære det er å ha skrevet en låt med disse fantastiske karene!❤️ I KVELD ER KVELDEN! Jeg er så spent, men gleder meg MASSE! NRK fra 19.50! #nrkmgp #mgp #eurovision #esc2020

Et innlegg delt av ULRIKKE BRANDSTORP (@ulrikkeofficial)

Koker på sosiale medier 

I skrivende stund er det nyhetssaker om Ulrikke Brandstorp som preger sosiale medier. «Alle» ønsker å gratulere den nybakte vinneren, og det ser ut til at de fleste mener seieren var fortjent.

Også Elisabeth Andreasson har latt seg imponere av Brandstorp. På Instagram skrev nemlig Bettan en liten hyllest:

«Fantastisk Ulrikke!!! Dette var bare helt fantastisk. Nydelig MGP sang. Super flott vokal!!!⭐️ Vinnerfølelser her!!! ⭐️ Lykke til!».

Nedenfor kan du høre Ulrikke Brandstorp fremføre MGP-låta «Attention»:

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter