Hjem Historier fra livet Ung jente tar seg av sin 98-år gamle bestemor. Nå deles bildene verden rundt!

Ung jente tar seg av sin 98-år gamle bestemor. Nå deles bildene verden rundt!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mange av oss skylder sine liv til foreldre som fødte oss, tok seg av oss, gikk lei oss, og formet oss til den vi er i dag. Men også besteforeldre har veldig ofte en stor grad av betydning i barns oppvekst og oppdragelse.

Gode minner fra barndommen kan ofte relateres til stunder sammen med besteforeldre. Vi er klar over at ikke alle er like heldig. Ikke alle opplever gode foreldre eller besteforeldre. Ikke alle har verken foreldre eller besteforeldre. Jenten ved navnet Relpma Jc Jen hadde definitivt en bestemor som betydde mye for henne.

Bestemoren tok seg mye av Relpma da hun var en liten jente. Matet henne, badet henne, og satt barnevakt når foreldrene var borte. Nå er bestemoren blitt 98 år, og klarer ikke å gå lenger. Hun klarer ikke dagligdagse ting som å spise selv og vaske seg.

I dag er rollene snudd på hodet. Relpma tar seg nå av bestemoren sin. «Det er på tide å gi tilbake,» skriver Relpma på Facebook.

Dette bildet er så varmende, og det minner oss på noe viktig. Husk å ta vare på de som en gang ga deg den omsorgen du trengte som barn! 

Foto: Trendingnewsportal

Foto: Trendingnewsportal

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com