Hjem Historier fra livet Ung mann ber kvinnen om få gråtende baby til å «holde kjeft» – da reagerer faren spontant

Ung mann ber kvinnen om få gråtende baby til å «holde kjeft» – da reagerer faren spontant

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Å være mor til et spedbarn er vanskelig. Babyer gråter, de lager mye bråk offentlig, og noen ganger når du tar dem med ut, finner du bevis for at de ikke blir lettere å håndtere, selv etter 20 år. Bare spør Lucy Hatami.

Babyer er også gjerne våken svært tidlig. Det kan bli lange morgener, noe som var tilfelle for Lucy Hatami. Hun ønsket derfor å komme seg ut av huset til litt frokost, men ifølge hennes virale Facebook-innlegg hadde en 20-år gammel gutt som satt ved nabobordet ingen tålmodighet for babyens gråt. Heldigvis kom en medforelder til unnsetning.

I et innlegg som har fått enorm med reaksjoner på Facebook beskriver Lucy hvordan hun ble møtt av den unge mannen på restauranten.

– Det øyeblikket når du er på en restaurant og prøver å spise frokost mens den 8 måneder gamle sønnen din gråter og en gutt (tidlig i 20-årene) sier: «Jeg skulle ønske du kunne få den tingen til å holde kjeft! » …..

Før en sjokkert Lucy klarte å svare, kom guttens far ilende til. Han var slettes ikke fornøyd med sønnens respektløse holdning. Han tok tak i gutten sin og forklarte at det slettes ikke var noen dans på roser da han selv var baby.

– Hva!? Og du tror du var perfekt? Du var en vanskelig liten umulius. Slutt å være en drittsekk, gå bort dit og be henne om unnskyldning og tilby å hente frokosten hennes da hun tydelig har hendene fulle!

Foto: privat

Den unge mannen gjorde motvillig som faren krevde, og dermed ble Lucy Hatamis dag betydelig bedre da hun fikk servert både frokost og unnskyldning fra en ung mann som tydeligvis ikke vet at det ikke alltid er lett å få barn.

– Så jeg fikk frokosten servert rett til bordet sammen med en nydelig kaffe … Takk til faren som selv etter 20 år fremdeles husker hvordan det er å være forelder til en baby, skriver hun.

I etterkant er Lucy overrasket over at innlegget hennes skulle skape så mye blest som det gjorde.

– Jeg trodde ærlig talt ikke at det ville gå så viralt som det har gjort, sier hun.

– Jeg skrev bare en Facebookstatus om den merkelige opplevelsen jeg hadde.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com