Uansett om du leverer barna dine i barnehage eller hos dagpleier, du skal være sikker på at barna har det trygt og godt der de er!

Og man regner det som en selvfølge at de som passer dem, er både kompetente og utdannet.

Men likevel hender det ting som viser det motsatte, noe den unge moren Jessica Hayes fra North Carolina, USA, fikk erfare da hun skulle hente datteren i barnehagen. Hun la øyeblikkelig merke til at datteren ikke oppførte seg som hun pleide, og at noe var alvorlig galt.

De små føttene hennes var hovne og såre, og det så nesten ut som om de var skadet.

Hvordan hun hadde fått disse skadene ble snart tydelig:

Facebook / Jessica Hayes

Tapet fast skoene

Fordi lille Addison hele tiden mistet skoene sine, hadde to av de ansatte i barnehagen bestemt seg for å teipe dem fast på føttene hennes.

De teipet imidlertid så stramt, at det hindret blodomløpet – med store blå merker som resultat!

Facebook / Jessica Hayes

Skrev om saken i sosiale media

Jessica var selvfølgelig rystet og sjokkert over personalets oppførsel, og skrev etterfølgende et sint innlegg på facebook.

– Noen var tydeligvis opprørt over at hun hadde lært å ta av seg skoene sine selv, skrev Jessica og fortsetter:

– Ikke bare hadde de teipet fast skoene hennes, teipen gikk hele veien rundt foten så min 17 måneder gamle datter kunne ikke gjøre noen motstand. Teipen var lang og sterk, og etterlot en oppsvulmet fot med blå merker på.

Mange støttet Jessica, men den opprørte moren fikk også en del kritikk for innlegget. Flere mente hun hadde gitt datteren for store sko, så hun mistet dem hele tiden, og andre mente hun burde kjøpe ordentlige sko som holt seg på føttene og ikke falt av.

Jessicas oppslag fikk også en annen effekt. Facebookinnlegget ble lest av barnehagens sjef, som umiddelbart ba Jessica om unnskyldning, samt ga de to ansvarlige sparken, skriver The Mirror.

 

Facebook / Jessica Hayes

Barn kan ikke alltid forsvare seg, og mange mener denne moren gjorde det eneste riktige. Å varsle om de ansattes heller tvilsomme metoder. Hva mener du? Del hvis du er enig.

Loading…