in

Disse ungdommene forklarte hvorfor de brukte mobil mens de kjørte. Så får de treffe et trafikkoffer.

Finnes det noen god grunn for å sende SMS mens man kjører bil? Youtubekanalen SummerBreak spurte en gruppe tenåringer om de sender SMS mens de kjører, og hvorfor de i så fall gjør det.

Svarene og unnskyldningene varierte. Noen av svarene gikk på at man ikke ville vente med å se hva en venn hadde skrevet i en melding, eller at man skrev SMS fordi man kjedet seg i bilen.

Det er ikke noen stor nyhet at det å bruke mobiltelefonen mens man kjører er livsfarlig. Det er nok av grufulle eksempler på mennesker som må betale med livet på grunn av dette. En kort titt på telefonen kan bokstavelig talt bety døden, både for deg og dine medtrafikanter.

De aller fleste mennesker vet om dette, allikevel velger en stor andel av oss å ta sjansen på å bruke mobiltelefonen mens de kjører.

SummerBreak intervjuet først disse ungdommene om deres mobilvaner i trafikken. Etterpå lot de ungdommene treffe en kvinne som hadde blitt hardt skadet i trafikken, nettopp fordi en medtrafikant brukte mobilen samtidig som han kjørte.

Del dette med noen du ikke kan leve uten og gjør trafikken sikrere for alle, lyder budskapet til SummerBreak. 

[mashvideo]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun forklarte hvorfor mødre alltid vet best. Svaret til 4-åringen er gull!

Denne hunden fikk en pil gjennom hodet – På mirakuløst vis klarte veterinæren å redde han!