Forsiden Historier fra livet Ungdommer på bussen ertet 3-år gamle Noah for hans røde hår. Nå...

Ungdommer på bussen ertet 3-år gamle Noah for hans røde hår. Nå viser tusener sin støtte

Tre år gamle Noah Gilbert tok bussen sammen med sin mor, da en gjeng med ungdommer begynte å erte han for det røde håret hans.

«Jeg hadde hatet barnet mitt hvis det hadde hatt rødt hår, jeg hadde drept det.»»Alle barn med rødt hår burde gå rett på sosialkontoret», var noen av kommentarene som ble sagt. Det skriver nettsiden Shared.com.

Selv om Noah bare er tre år gammel, skjønte han veldig godt hva ungdommene sa. Ifølge moren, Lauren Russell, ble sønnen veldig opprørt og lei seg, og han lurte på hvorfor han ikke kunne ha blondt hår som sin bror.

Foto: Privat

«Hjertet mitt knuser»

Reklame

Moren postet senere et innlegg på Facebook, der hun fortalte hva som hadde skjedd:

«Han har ikke sluttet å spørre meg om hvorfor folk ikke liker håret hans. Han spurte meg om jeg kunne forandre det for han, så folk ville like det. Hjertet mitt knuser hver gang han spør meg», skriver hun.

«Det er ikke okei å erte noen for deres hårfarge, ikke nå, ikke noen sinne», skriver hun videre.

«Dette har hatt en enorm effekt på Noah. Det er bare ikke riktig. Jeg har selv naturlig rødt hår og jeg husker hvordan jeg også ble ertet da jeg vokste opp, men ikke så tidlig som da jeg var tre år. Noah skjønner alt om hårfargen sin og han syns den er grusom.»

LES OGSÅ
Fremmede sa at hun aldri burde født sønnen sin - Moren har en oppfordring til alle som rakker ned på andre mennesker

Flotte rødhårede forbilder

Innlegget har gått viralt, og blitt delt av mange. Mange har svart på innlegget ved å poste bilder av sine egne rødhårede barn. Mange påpeker også at lille Noah ikke skal skamme seg over hårfargen sin, og drar frem Damien Lewis, Ed Sheeran og prins Harry som flotte rødhårede forbilder.

«Siden jeg delte denne historien på Facebook, har jeg fått svar fra hundrevis av folk fra UK, alle støtter oss og sier at Noah ser nydelig ut. Da jeg leste alle de fine kommentarene til han, ble ansiktet hans helt uvurderlig», skriver moren.

Har kontaktet skolen

«Jeg håper han klarer å glemme de stygge kommentarene nå, men jeg skulle gjerne fått en unnskyldning fra ungdommene», skriver Lauren og legger til at hun har kontaktet skolen ungdommene går på i håp om at de skal si unnskyld ansikt til ansikt til Noah.

Trykk på deleknappen om du er enig i at et barn er like vakkert, uansett hårfarge, hudfarge eller andre forhold med utseendet!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT