søndag, desember 8, 2019
Historier fra livet Ungdommer på bussen ertet 3-år gamle Noah for hans...

Ungdommer på bussen ertet 3-år gamle Noah for hans røde hår. Nå viser tusener sin støtte

-

Tre år gamle Noah Gilbert tok bussen sammen med sin mor, da en gjeng med ungdommer begynte å erte han for det røde håret hans.

«Jeg hadde hatet barnet mitt hvis det hadde hatt rødt hår, jeg hadde drept det.»»Alle barn med rødt hår burde gå rett på sosialkontoret», var noen av kommentarene som ble sagt. Det skriver nettsiden Shared.com.

Selv om Noah bare er tre år gammel, skjønte han veldig godt hva ungdommene sa. Ifølge moren, Lauren Russell, ble sønnen veldig opprørt og lei seg, og han lurte på hvorfor han ikke kunne ha blondt hår som sin bror.

Foto: Privat

«Hjertet mitt knuser»

Moren postet senere et innlegg på Facebook, der hun fortalte hva som hadde skjedd:

«Han har ikke sluttet å spørre meg om hvorfor folk ikke liker håret hans. Han spurte meg om jeg kunne forandre det for han, så folk ville like det. Hjertet mitt knuser hver gang han spør meg», skriver hun.

«Det er ikke okei å erte noen for deres hårfarge, ikke nå, ikke noen sinne», skriver hun videre.

«Dette har hatt en enorm effekt på Noah. Det er bare ikke riktig. Jeg har selv naturlig rødt hår og jeg husker hvordan jeg også ble ertet da jeg vokste opp, men ikke så tidlig som da jeg var tre år. Noah skjønner alt om hårfargen sin og han syns den er grusom.»

Flotte rødhårede forbilder

Innlegget har gått viralt, og blitt delt av mange. Mange har svart på innlegget ved å poste bilder av sine egne rødhårede barn. Mange påpeker også at lille Noah ikke skal skamme seg over hårfargen sin, og drar frem Damien Lewis, Ed Sheeran og prins Harry som flotte rødhårede forbilder.

«Siden jeg delte denne historien på Facebook, har jeg fått svar fra hundrevis av folk fra UK, alle støtter oss og sier at Noah ser nydelig ut. Da jeg leste alle de fine kommentarene til han, ble ansiktet hans helt uvurderlig», skriver moren.

Har kontaktet skolen

«Jeg håper han klarer å glemme de stygge kommentarene nå, men jeg skulle gjerne fått en unnskyldning fra ungdommene», skriver Lauren og legger til at hun har kontaktet skolen ungdommene går på i håp om at de skal si unnskyld ansikt til ansikt til Noah.

Trykk på deleknappen om du er enig i at et barn er like vakkert, uansett hårfarge, hudfarge eller andre forhold med utseendet!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...