in

«Ungkaren» kommer tilbake på norske tv-skjermer

The Bachelor. Foto: TVNorge/Discovery+

Et av verdens mest kjente reality-konsepter er tilbake på norske TV-skjermer til høsten.

TVNorge og discovery+ melder at de til høsten presenterer en ny runde med The Bachelor. Men denne gangen blir roseseremonien dobbelt så stor.

Når The Bachelor er tilbake på norsk er det i velkjent versjon, men likevel med noen endringer siden sist.


Serien skal spilles inn på en lekker og eksotisk destinasjon, og et tjuetalls kvinner skal bo sammen mens de gjennom hyppig dating skal prøve å finne tonen med ungkarene. For det er nemlig to ungkarer med denne gangen, og jentene har på forhånd valgt hvem de har lyst til å prøve lykken med.

– Det går rykter om at man har hørt jubel fra norske hjem når ungkaren har valgt «riktig» kvinne på TVNorge på 2000-tallet, så det er ikke tvil om at dette er et program som virkelig har engasjert, sier Magnus Vatn i Warner Bros. Discovery.

Det har vært mange variasjoner over det klassiske date-programmet som har gjort stor suksess på strømmeplattformene de siste årene, og Vatn tror derfor tiden er inne for å hente frem igjen originalen.

– Denne gangen skal to ungkarer finne sin utkårede, så her ligger det an til at ikke bare frierne, men også ungkarene må kjempe om oppmerksomheten, sier Vatn.

Underveis i sjekkingen er det mulig for frierne å ombestemme seg for hvilken ungkar de vil gå for, noe som kan åpne for enda flere følelser i sving hos både friere og ungkarer.

For hvert program forsvinner én, eller flere av frierne, helt til hver av ungkarene skal dele ut sin siste rose til den som har lyktes med å vinne hans hjerte.

– Denne varianten av programmet gjorde stor suksess på svenske skjermer i fjor, og vi gleder oss til å gi Norge en ny dose av det ultimate datingprogrammet. Vi er derimot ennå ikke helt i mål med castingen, og leter fortsatt etter to drømmeprinser til å fylle rollene som årets «bachelors», sier Vatn.

Formatet The Bachelor har blitt laget i egne versjoner i rundt 40 land og i tillegg finnes det mange spinoff-varianter.

Det norske programmet Ungkaren gikk tre sesonger på TVNorge, og den første sesongen (2003) ble en av kanalens mest populære egenproduksjoner noensinne. Det er 14 år siden den siste varianten av programmet, Ungkaren 20 vs. 40, gikk på TVNorge.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

prins Daniels

Derfor må prins Daniel droppe 50-årsdagen

Deltakeren Lurte TV 2 – Smuglet med seg snus i trusene inn på kjendisgård