Hjem Kjendisnytt Det nye bildet av Kim Wigaard og kjæresten tar av – Spesielt bekledningen får oppmerksomhet

Det nye bildet av Kim Wigaard og kjæresten tar av – Spesielt bekledningen får oppmerksomhet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tidligere har det vært en hane i kurven. Men når Ungkaren gjorde comeback denne sesongen var det to ungkarer som søkte kjærligheten. Dermed er det ikke bare damene som kjenner på nervene under roseseremonien.

Det er 14 år siden en norsk versjon av Ungkaren gikk på TVNorge, og det er gjort noen få, men store endringer, når programmet skal på lufta igjen høsten 2023. I januar ble det kjent at reality-konseptet Ungkaren vil returnere til norske tv-skjermer. Serien spilles inn på en lekker og eksotisk destinasjon, og et tjuetalls kvinner skal bo sammen mens de gjennom hyppig dating skal prøve å finne tonen med en av de to ungkarene. 

Kim Wigaard Fra demenskoret er programleder.

– Det har vært helt herlig å følge disse guttene på deres kjærlighetsreise, sier Kim når han sammen med de to ungkarene besøkte God Morgen Norge tidligere denne uken.

Tidligere har det vært mange jenter som har kjempet seg i mellom. Nå er det plutselig to ungkarer – så da må faktisk de også kjempe litt.

– Dere må jo også være forberedt på avvisning, påpeker Kim.

Først ble piloten Alexander Lund annonsert som én av to beilere i Ungkaren, som skal sendes på TVNorge høsten 2023. Alexander har tidligere jobbet med humanitært arbeid i Middelhavet og som flymekaniker. Nå jobber han som pilot og drømmer om en gang å bli kaptein. Alexander er fra Abildsø i Oslo og er aller mest fornøyd når han flyr, eller når han kjører rundt i Oslo-fjorden med den restaurerte båten sin.

Alexanders konkurrent er den 27 år gamle Amadou Secka. Han er fra Hamar bor i Oslo, og jobber både som yogainstruktør, akrobatikkcoach og som modell. 

– Jeg er en aktiv fyr, og elsker nye opplevelser. Jeg tror Ungkaren blir et et eneste stort eventyr, og jeg gleder meg til en opplevelse som jeg sannsynligvis aldri kommer til å glemme. Jeg håper jeg kan finne noen jeg kan kalle et hjem, og jeg tror min historie vil bli rikere av dette, sa Amadou Secka om hvorfor han ønsket å bli med i programmet.

Damene må også velge ungkar…

De klassiske roseseremoniene er fortsatt med i showet – men denne gangen er det to menn som deler ut roser.

– Det er jo slik at jeg kan ønske å date en, hvorpå Amadou også har mulighet til å tilby henne en rose. Men så kan du si at uansett hvor kynisk det kan høres ut at vi er to menn som skal velge en jente, så er det jo faktisk slik at de skal velge oss også, sier Alexander.

Han medgir det er situasjoner der han kanskje ikke har klart å imponere alle like mye som han skulle ønsket.

– Da kjenner man jo på det og lurer på hva man har gjort galt. Det kan man jo relatere til i hverdagen også. Og kanskje spesielt når hun da går til Amadou, så kjenner man litt på det. Men det er sånn det er, sier Alexander.

Mens damene som har søkt om å være med på Ungkaren har gjort det ut fra at de har likt en av de to – eller begge – ungkarene, så vet ikke ungkarene noe om damene som er der.

– Jeg hadde ikke så mye forventninger, kanskje heller håp og en god følelse på å bli overrasket, sier Amadou om denne situasjonen.

Spente på hva damene sier om de…

Innspillingen av serien er ferdig. Ungkarene og damene er hjemme i hverdagen igjen. Og nå sitter hele Norge klar til å se dem date.

– Det er jo litt spesielt, men de aller fleste reaksjonene er positive og både venner og familie gleder seg veldig, sier Amadou som selv gleder seg veldig til å se serien før han legger til

– Men vi har jo ikke fått med oss hva jentene har å si om oss på denne reisen, så det er kanskje noe av det jeg gleder meg mest til, legger han til.

Delte herlig bilde med kjæresten

For Kim Wiggard personlig, trenger ikke han å lete etter kjærligheten lenger. Den har han nemlig allerede funnet med Marius Hagen. Forrige desember, bare fire dager før julaften, fridde han til kjæresten, og fikk ja.

– Og det var til Marius’ sin store overraskelse. Og han sa selvfølgelig ja, sa Kim til VG den gang. Selv frieriet delte han i videoform på Instagram.

Kim deler ofte bilder av de to sammen. Her på ferie i Thailand:

Og her utenfor Fagerborg kirke:

For et par dager siden delte han dette herlige bildet sammen med sin Marius.

Og reaksjonene lar ikke vente på seg. Hundrevis av mennesker kommenterer hvor flotte de er i lag, og mange lar seg imponere over den grønne jakka til Kim.

Fra 19. september kan seerne følge de to ungkarene, Kim Wigaard – og damene som ønsker å bli kjent med dem – i jakten på kjærlighet.

LES OGSÅ: Kim Wigaard fra Demenskoret røper herlig gladnyhet: – Gleder du deg like mye?

Følg oss på sosiale medier for fine historier:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com