lørdag, januar 16, 2021

Uniteds hjemmeside: Solskjær klar for Manchester United – skal lede en av verdens mektigste klubber

Mest lest nå

På tirsdag ble det klart at Jose Mourinho fikk sparken som manager for Manchester United. Nå skal en nordmann lede en av verdens mektigste fotballklubber. 

Det ble raskt spekulasjoner rundt Ole Gunnar Solskjær da Mourinho fikk sparken.

I følge TV 2 har United tenkt på Solskjær som en kandidat i flere måneder.


– Jeg ble fortalt at Ole Solskjær har vært i Uniteds tanker i noen måneder. Joses posisjon var truet allerede tilbake i oktober mot Newcastle, sier Mark Ogden, ESPN-journalisten som var først ute med å melde om Solskjær-interessen, til TV 2.

Tabbe fra Uniteds hjemmesider

Det kan virke som overgangen er et faktum og at Manchester United ved en glipp la ut en video som bekrefter overgangen på nettsidene sine. Det var VG som først meldte dette.

FOTO: SKJERMDUMP: MANUTD.COM

I første omgang er det sannsynlig at Ole Gunnar Solskjær er ansatt som manager for Manchester United ut inneværende sesong. Klubben vil underveis og etter sesongen ta en grundig evaluering før de bestemmer hvem som skal lede klubben videre.

En legende

Ole Gunnar Solskjær har legendestatus i United fra sin tid som spiller i klubben. TV 2`s ekspert Øyvind Alsaker mener dette er grunnen til at Solskjær nå blir sett på som riktig mann.

– Det som taler for Solskjær er at han er mannen bak det kanskje mest ikoniske øyeblikket i Uniteds historie, scoringen i Champions League-finalen i 1999 i Barcelona. Han har også en legitimitet hos supporterne. Han var ganske tidlig ute og var skeptisk til Glazer-oppkjøpet av United, i en tid der det egentlig var få av spillerne som hevet stemmen i den saken. Han var en av de første, sier Alsaker til TV 2.

Tenk at lille Norge har fått en mann som skal lede en av verdens største fotballklubber! Masse lykke til Ole Gunnar, dette blir spennende! 

Trykk på deleknappen for å ønske Solskjær lykke til du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter