in ,

Ute av «Farmen»: – Jeg kan ikke fordra ham

Etter søndagens tvekamp var det Kjell Strand (55) som røk ut av «Farmen». Strand er bitter og mener at feil mann røk ut.

Duellanten og andrekjempe Rob Michael Scott (54) valgte øksekast som gren i tvekampen, og her vant han med god margin.

De to deltagerne kom ikke særlig godt overens inne på «Farmen», og i ettertid av Farmen-innspillingen har det oppstått en isfront mellom de to.


– Det tok lang tid før jeg klarte svelge det faktum at jeg er hjemme igjen. For jeg synes ikke det var fortjent at jeg røk ut, det var ikke rett person som måtte hjem. Jeg var ekstremt bitter. Jeg irriterer meg bare jeg snakker om det nå, sier den utslåtte 55-åringen til Dagbladet.

Samtidig erkjenner han at Rob var bedre enn han i øksekast.

Klovneri

På spørsmål fra Dagbladet om hvorfor Kjell mener at det var feil mann som røk ut, svarer han:

– Jeg var uheldig eller heldig, litt hvordan man ser det, ved det å bli Robs hjelper da han ble storbonde. Å være en del av det klovneriet hans – det skjemmes jeg av. Men jeg gjorde det som på godt norsk heter å pisse noen opp etter ryggen – og det skammer jeg meg over.

Rob Scott vant i øksekast. Pressebilder Foto: Espen Solli / TV2

Vinneren av tvekampen har dette å si om kveldens seier:

– Det var jævlig gøy. Utklassing, han hadde ikke en sjanse. Kjell var stressa hele dagen, mens jeg satt rolig, drakk vann og spiste banan. Han stresset rundt i halvannen time. Kjell var overtent, og for å være ærlig fortjente han ikke å gå videre heller.

At Kjell skammer seg over klovneriet hans har han følgende kommentar til:

– Jeg skal innrømme at jeg tar litt plass, det har jeg gjort hele livet. Men Kjell tar jævlig mye plass han og. Jeg har alltid sagt at jeg respekterer ham. Men hvis han skal oppføre seg som et lite barn, så «fuck him».

Innspillingen av finalen i Farmen gikk av stabelen for én uke siden, og da var alle deltakerne samlet igjen.

Ifølge Scott forsøkte han å hilse på Strand, men ble møtt av en mann som gikk rett forbi. Dagbladet skriver at de også til stede på finalen, og opplevde at 55-åringen nektet å stille opp i intervju sammen med amerikaneren:

– Det er personer her i kveld som jeg bevisst har unngått. Som jeg ikke ønsker å konversere med hverken i kveld eller i ettertid. Jeg og Rob har ekstremt dårlig kjemi. Når det er sagt skal jeg være såpass direkte og ærlig og si at jeg synes han er en ufordragelig type. Jeg kan ikke fordra ham. Jeg deler ikke hans løgneform for humor. Det er på et ekstremt amatørmessig nivå, uttalte han da til Dagbladet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Risotto med høstens sopp

Den lille jenta på 15 måneder tar fullstendig av til rockelåt fra 50-tallet