in

«Paradise Hotel»-vinner med fikk tøft møte med Farmen kjendis: – Det var ekstremt tøft psykisk

FARMEN KJENDIS 2023: Elin Tvedt (f.v.), Aslak Maurstad, Marit Adeleide Andreassen, Christopher Mørch Husby, Aleksander Stenfeldt Sæterstøl, Sofie Karlstad, Ingrid Vik Lysne, Espen PA Lervaag, Ørnulf Høyer, Malin Nesvoll Vangsnes, Trond Moi og Lina Adampour. Foto: Espen Solli/TV 2

Den tidligere ishockeyspilleren Jan Tore Kjær og influencer og tidligere «Paradise Hotel»-vinner Aurora Gude er årets utfordrere i «Farmen kjendis».

Den 7. sesongen av «Farmen kjendis» gikk i gang med et brak den 10. januar. Det har ikke manglet på temperament og konflikter inne på kjendisgården. Og tradisjonen tro som skal det også to utfordrere inn på Steinsjøen gård. Årets utfordrere er ishockey-veteran Jan Tore Kjær og influencer Aurora Gude.

– Det var ekstremt tøft psykisk, sier Kjær til VG når de spør om hvordan det var å komme inn som utfordrer.


Han slet med hverdagslige ting. Utedo var ikke noe han satte pris på.

– Utedoer som luktet dritt, uffa meg. Samtidig vasset man i dyrebæsj overalt på gårdstunet. Og man sov i seng med folk man ikke kjenner. Noen snorket, noen ville ikke sove, og andre ville ikke stå opp, sier Kjær.

Influenser Aurora Gude er glad i dyr og natur, og har erfaring med hest.

View this post on Instagram

A post shared by Aurora Gude (@auroragude)

– Jeg hadde veldig lyst til å utfordre meg selv. Også hadde jeg en liten tro på at jeg kom til å like det mye bedre, enn både jeg og mange andre hadde trodd, forteller hun til TV 2 om deltakelsen.

Hun håper kunnskapene hennes om hest vil komme til nytte inne på kjendisgården, der hun dukket opp i onsdagens episode.

– Det jeg er mest redd for ved å komme inn som utfordrer, er det å føle seg utenfor. Jeg er redd for at det vil bli vanskelig å komme inn i den gruppen som er der fra før. Det er et syndrom hvert år at de vil ha utfordrerne rett ut, så det er ikke den ideelle settingen, sier hun til TV 2.

Kjær forteller TV 2 at også han har tenkt at det ikke er noe særlig å komme inn på gården halvveis og bli kastet ut etter en avstemning etter bare noen få dager. Men denne sesongen kom utfordrerne inn på et tidlig tidspunkt og får mulighet til å kjempe mot hverandre i en gårdskonkurranse for å bli værende.  

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Historien om den russiske dissidenten ble forgiftet på direkte ordre fra Putin er blitt dokumentar

prins william

Prins William «rasende og knust» av Harrys bokbombe