in

Utfordrer på Farmen Kjendis: Kjipt å ryke ut så tidlig

FARMEN KJENDIS 2023: Elin Tvedt (f.v.), Aslak Maurstad, Marit Adeleide Andreassen, Christopher Mørch Husby, Aleksander Stenfeldt Sæterstøl, Sofie Karlstad, Ingrid Vik Lysne, Espen PA Lervaag, Ørnulf Høyer, Malin Nesvoll Vangsnes, Trond Moi og Lina Adampour. Foto: Espen Solli/TV 2

Den første utfordreren røk ut av realityserien «Farmen Kjendis» onsdag. (obs spoiler i saken!)

Den 7. sesongen av «Farmen kjendis» gikk i gang med et brak den 10. januar. Det har ikke manglet på temperament og konflikter inne på kjendisgården. Og tradisjonen tro som kom det også to utfordrere inn på Steinsjøen gård. Årets utfordrere er ishockey-veteran Jan Tore Kjær og realityprofil Aurora Gude.

Men i år ble utfordrerne innlemmet på et tidligere tidspunkt enn vanlig. Nettopp dette var også grunnen til at den ene av utfordrerne ombestemte seg og sa ja til å bli med likevel.


Kjær har tidligere fortalt TV 2 at han har tenkt på at det ikke er noe særlig å komme inn på gården halvveis og bli kastet ut etter en avstemning etter bare noen få dager. Men siden utfordrerne kom inn på et tidlig tidspunkt denne sesongen, og får mulighet til å kjempe mot hverandre i en gårdskonkurranse for å bli værende, så takket han ja.  

Relatert: Malin ble syk etter hygieneproblem på «Farmen Kjendis» : – Det er overalt!

I tidligere sesonger av det populære underholdningsprogrammet har nemlig utfordrerne kommet inn etter at det er dannet allianser og et slags fellesskap mellom de som har vært der helt fra starten. Så det har skjedd mer enn en gang at utfordrerne bare blir sendt rett hjem igjen.

Også Aurora Gude «kjente» på dette før gårdsoppholdet:

– Det jeg er mest redd for ved å komme inn som utfordrer, er det å føle seg utenfor. Jeg er redd for at det vil bli vanskelig å komme inn i den gruppen som er der fra før. Det er et syndrom hvert år at de vil ha utfordrerne rett ut, så det er ikke den ideelle settingen, sier hun.

Relatert: Aslak Maurstad har vært på sykehus 18 ganger etter «Farmen Kjendis»-innspillingen

Men en av dem måtte ut – og i onsdagens episode var det duket for kamp mellom Aurora Gude og Jan Tore Kjær, der det skulle avgjøres hvem av dem som fikk bli.

De trengte bare gå gjennom to av de tre konkurransene før Jan Tore Kjær sto seirende igjen. TV 2 skriver at han både vant flest stemmer fra de andre på gården, og dessuten også vant den andre konkurransen. Aurora Gude, som ble kjent da hun vant Paradise Hotel i 2014, mener konkurransen var unfair.

– Helt ærlig så føler jeg ikke at konkurransen var rettferdig. Avstemningen var «fair», men Jan Tore hadde en klar fordel i de andre oppgavene, sier Aurora Gude til TV 2.

Konkurransen var en spørrekonkurranse. Og Aurora Gude mener at Jan Tore Kjær med sin alder og bakgrunn hadde en klar fordel.

– Gamle folk har vært gjennom gamledager og krig, så de vet jo selvfølgelig mer enn meg, sier Gude i onsdagens episode.

Relatert: Christopher Mørch Husby måtte ha med sterke medisiner inn på Farmen Kjendis

Hun var veldig lei seg for at hun måtte dra hjem fra Farmen Kjendis-innspillingen så tidlig, for dette var virkelig noe hun hadde gledet seg til.

Til VG sier realityprofilen at hun hadde foretrukket å være vanlig deltager, og ikke utfordrer.

– Ja, jeg spurte også om det var noe alternativ, men det var ikke. Så jeg følte jeg bare måtte ta den sjansen jeg fikk, da, sier hun til avisa.

Å ryke ut etter én ukes opphold beskriver hun som «skikkelig kjipt».

– Jeg ble veldig glad i alle sammen. De tok så sinnssykt godt imot meg. Jeg hadde jo hesteansvar og hadde funnet plassen min. Så det var veldig leit. Jeg har veldig følelser utenpå kroppen og knytter meg fort til folk, sier hun.

Hun sier at hun gjerne skulle hatt en annen type konkurranse, for eksempel en hinderløype, og etterlyser fysiske men kjønnsnøytrale konkurranser.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Eldre mann falt i dusjen og ble liggende på gulvet i 16 timer – Slik reddet katten han

Linni dropper boligsalg – og drar i gang nytt prosjekt sammen med Mia Gundersen