torsdag, juli 2, 2020

Utfordret kompisen til å skyte han i hånden: – Trodde ikke han turte

Mest lest nå

De to kompisene i Drøbak hadde tatt seg en liten en, eller kanskje to, tre, og kost seg sammen gjennom natta. Tidlig på morgenen fant de to ut at de skulle utfordre hverandre: «Du tør ikke å skyte meg i hånden», sa den ene. Men det gjorde han.

«Alle var enige i at det var en dårlig idé», sier operasjonsleder Alexander Watson i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Meldingen om at en person var skadet, tikket inn hos politiet klokka 07.28 tirsdag morgen.


«Politiet fikk melding om at en person var skutt i hånda med et luftvåpen på en privatadresse i Akershus-kommunen», melder politiet.

Holdt hånden foran løpet

Det var en mann i 50-åra som utfordret kompisen i 30-åra til å skyte han i hånden. 50-åringen holdt hånden foran løpet til et luftvåpen. Han trodde ikke kompisen skulle trekke av. Han trodde ikke han turte. Men kompisen var visst tøffere enn han hadde regnet med. For 30-åringen fyrte av luftvåpenet rett mot hånda til vennen sin.

«Bevæpnet politi rykket ut til adressen. Der fant de de to kompisene i lystig lag», skriver politiet på Twitter. Det var en person til på stedet også. Men denne var ikke involvert i ulykken.

«Den ene trodde den andre ikke turte å trekke av, men det turte han», sier operasjonsleder Alexander Watson til Dagbladet.

Ingen dårlig stemning

Mannen i 50-årene pådro seg lettere skader i hånda. Ambulansen kom til stedet, og han ble ivaretatt.

Nå oppretter politiet sak på forholdet. Men det skal ikke ha vært noen sure miner mellom de to vennene.

«Det var ikke noe dårlig stemning på stedet», sier operasjonslederen.

Så spørs det om hendelsen fører til at vennskapet blir enda sterkere mellom de to kompisene. De har i hvert fall en god historie å fortelle på neste fest.  

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter