Hjem Hjernetrim Utfordring: Kan du finne bokstaven som skiller seg ut på Under 30 sekunder?

Utfordring: Kan du finne bokstaven som skiller seg ut på Under 30 sekunder?

Er du klar for en hjernetrim som tester din oppmerksomhet og evne til detaljobservasjon? Dagens gåte utfordrer deg til å finne en bokstav som skiller seg ut fra resten i et bilde. Denne typen visuelle gåter er populære blant de som ønsker å tilbringe noen minutter på en underholdende og samtidig stimulerende måte.


Oppgaven kan virke enkel ved første øyekast, men det er mer utfordrende enn man skulle tro, spesielt når man jobber mot klokken. Hvor raskt kan du oppdage bokstaven som skiller seg ut?

I bildet er det gjemt en bokstav som ikke matcher de andre. Kan du identifisere den? Bilde er fylt med bokstaver, men en av dem er ikke som de andre. Din oppgave er å finne den unike bokstaven så raskt som mulig.

Klar, Ferdig, Gå!


Finn frem stoppeklokken og begynn. Svaret finner du litt lenger ned i artikkelen.

bokstaver

Riktig Svar

Har hjernen din jobbet på høygir nå? Under dette bildet finner du fasiten.

hjerne
Foto: Canva

Først og fremst, gratulerer til dere som fant den skjulte bokstaven – bra jobbet! Hvis du derimot ikke klarte det, kan du enten prøve igjen eller se svaret her:

Den skjulte bokstaven er en «O» blant alle «Q»-ene i bildet. Bokstavene er svært like, så ikke føl deg skuffet hvis du ikke klarte det på første forsøk!

Denne typen visuelle gåter er ikke bare underholdende, men også en god måte å gi hjernen en liten «treningsøkt». De tester vår evne til å fokusere og observere detaljer i en travel hverdag. Så, hvordan gikk det? Var du rask nok til å finne den uvanlige bokstaven på under 30 sekunder? Del gjerne på Facebook og utfordre venner og familie!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com