in

Utpekes etter Meghans rasisme-anklager

Prins Harry og Meghan
Prins Harry og Meghan

En kongehusekspert mener Meghan og Harry siktet til prinsesse Anne når de kom med rasismeanklager mot den britiske kongefamilien.

I skandaleintervjuet med Oprah Winfrey hevdet hertuginne Meghan og prins Harry at et fremstående medlem av kongefamilien bekymret seg over hvor «mørk» hud sønnen deres ville få.

Rasismeanklagene er kanskje det som har fått aller mest oppmerksomhet i etterkant av intervjuet, men hertugparet har på sin side ikke villet avsløre hvem som har kommet med uttalelsene.


Buckingham Palace har vært svært sparsom med kommentarer etter hertugparets intervju, men har kommet med en uttalelse der de understreket at problemstillingene rundt rasisme tas på største alvor og vil bli adressert.

Prins William uttalte seg

Under et offisielt oppdrag kommenterte også prins William påstandene:

– Vi er absolutt ikke en rasistisk familie, sa prins William til pressen.

Etter utsagnet har spekulasjonene herjet, og nå blir personen Meghan sikter til utpekt: Se & Hør melder at den kontroversielle kongehusforfatteren Lady Colin Campbell hevder at det er prinsesse Anne (70), prins Harrys tante, det dreier seg om.

I en video på YouTube sier Campell at det hele skal dreie seg om en misforståelse:

– Det var ingen bekymringer rundt Meghans farge. Prinsesse Anne var bekymret for at, dersom de gikk videre med bryllupet, og det ble barn, ville det følge med store problemer. Ikke på grunn av Meghans farge, men på grunn av Meghans manglende evne og besluttsomhet til å godta de kulturelle forskjellene, og til å ha respekt for en institusjon som hun skulle gifte seg inn i, sier Campbell ifølge Se & Hør i videoen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gutten satt mynt fast i halsen på skolebussen. Busskamera fanger opp bussjåførens livreddende innsats

tyv

Dårlige tider for innbruddstyvene