Hjem Familie Utrolige tilfeldigheter: Sykepleierne tok i mot to tvillinger, og de hadde mer til felles med de to babyene enn man skulle tro

Utrolige tilfeldigheter: Sykepleierne tok i mot to tvillinger, og de hadde mer til felles med de to babyene enn man skulle tro

Av og til skjer det sammentreff som er så underlige at man bare må stoppe opp og nyte det vakre i øyeblikket.

Et slikt sammentreff fant nylig sted på barselsavdelingen på Rose Medical Center i USA.

Lauren ventet tvillinger, og møtet med sykepleierne ble så utrolig sammentreff at de alle sammen bare måtte stoppe opp litt.

Den vordende tvillingmoren ankom sykehuset da barna plutselig bestemte seg for å melde sin ankomst midt på natta, tidlig i oktober.

Lauren har et barn fra før, så hun var ikke førstegangsfødende. Men selv om hun har vært gjennom en fødsel så er det jo alltid en spesiell situasjon – og ikke minst når det at på til dreide seg om tvillingfødsel.

For å hjelpe mamma Lauren å slappe av, holdt teamet som tok imot henne praten i gang mens fødselen ble forberedt.

Lauren Meehan ønsket tvillingdøtrene Emma og Julia velkommen i begynnelsen av oktober. Foto: Rose Medical Center i Colorado

Et eller annet sted underveis spurte teamet henne om hun hadde tenkt på noen navn til de to småjentene.

– Jeg sa at vi elsket navnene Emma og Julia, sier mamma Lauren Meehan og legger til:

– Da brøt alle på operasjonsstuen sammen i latter.

Den herlige historien er delt i både People og Today, såvel som i den svenske Expressen.

Det mamma Lauren ikke visste var at de to sykepleierne som var på vakt denne natta og skulle ta hånd om babyene hennes når de kom, også het Emma og Julia.

– Der og da måtte vi bare stoppe opp et lite sekund og nyte det øyeblikket, vi forsto at det var meningen, sier Lauren som ble tvillingmamma tidlig i oktober.

Hun forteller videre at sykepleierne som hjalp henne under fødselen hennes vil bli husket i lang tid, og tvillingene vil utvilsomt høre om hva som skjedde når de blir eldre.

«De to sykepleierne vil alltid være spesielle for oss og hele teamet som tok vare på oss den dagen med en spesiell plass i våre hjerter,» sa hun. «Det blir en morsom historie å fortelle jentene våre!»

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com