Hjem Kjendisnytt Utsatt for falske rykter – Victoria og Daniel rykker ut og avkrefter

Utsatt for falske rykter – Victoria og Daniel rykker ut og avkrefter

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har blitt rammet av falske rykter. De har vært så hardnakkede at paret nå har valgt å gå ut på Instagram og avvise.

I et innlegg på Instagram-kontoen til det svenske kongehuset rykker kronprinsesse Victoria og prins Daniel ut og avviser hardnakkede rykter om de skulle være i ferd med å skilles.

De mener det har vært et utbredt negativt rykte rundt forholdet deres:

– Vi har fått kjennskap til at det er en omfattende negativ ryktespredning angående vårt private forhold. Det spres påstander om svik i forholdet og en forestående skilsmisse. I vanlige tilfeller kommenterer vi ikke rykter og spekulasjoner. Men for å beskytte familien vår ønsker vi å gjøre det klart, en gang for alle, at ryktene som nå spres er helt ubegrunnede, skriver kronprinsessen og prinsen på Instagram.

Innlegget er signert Victoria og Daniel.

Paret fikk omsider tillatelse til å gifte seg i 2010. Da hadde de vært sammen i ni år.

I forbindelse med bryllupet skrev VG at den svenske avisen Expressen presentere særeiekontrakten mellom Victoria og Daniel, som skal ha blitt signert på slottet i Stockholm allerede to og en halv uke før vielsen.

Kontrakten betyr at Daniel Westling, som fikk prinsetittel etter bryllupet, ikke har krav på kongelig eiendom ved et eventuelt ekteskapsbrudd. Han kan kun kreve å få halvparten av møbler og annet løsøre de to har skaffet seg etter at de ble gift.

Det står i kontrakten at ved en skilsmisse «beholder hver og en alt de eide før ekteskapsinngåelsen eller annet som senere er mottatt i form av arv, gave, testament, eget arbeid eller tilsvarende».

VG forteller videre at også den norske og danske kongefamilien har særeieavtaler, men innholdet i de norske kontraktene er hemmelig.

Da prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i 2002, skrev de under en slik avtale. Det samme gjorde kronprins Haakon Magnus og kronprinsesse Mette-Marit da de inngikk ekteskap i 2001.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com