Hjem Historier fra livet Utsultet 2-åring ble forlatt på gaten for å dø. Denne danske kvinnen tok seg av barnet på en måte som bør hylles!

Utsultet 2-åring ble forlatt på gaten for å dø. Denne danske kvinnen tok seg av barnet på en måte som bør hylles!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Skrekkelige bilder viser hvordan en to år gammel Nigeriansk gutt ble tatt hånd om etter at han hadde vandret naken og utsultet i gaten over tid. Familien hadde satt fra seg gutten på gaten fordi de mente han var en heks.

Gutten har fått navnet Hope. Da han ble reddet var det bare skinn og bein på kroppen hans. Tarmene var full av orm etter han hadde hadde levd på søppel og mat som forbipasserende hadde kastet til han, i 8 måneder.

Hope bled reddet av Anja Ringgren Loven. En dansk kvinne som bor i Afrika. Hun fikk se det grufulle synet av gutten da hun vandret rundt i gatene. Anja fikk mat og vann i gutten før hun tok han med seg til nærmeste sykehus.

Anja er kvinnen som startet organisasjonen Din nødhjelp – deres overlevelse. En organisasjon som ble stiftet for å ta seg av barn som er blitt stemplet som hekser. Tusenvis av barn blir hvert år beskyldt for å være hekser i Afrika. Dette medfører at de blir skjøvet ut av familiene sine, i verste fall drept av sine egne familiemedlemmer.

Anja Ringgren Lovén og hennes medarbeidere driver sentre for barna hvor de får medisinsk behandling, mat og utdannelse.

«Tusenvis av barn blir stemplet som hekser. Vi ser både torturerte barn, døde barn og redde barn,» skriver Anja på Facebook. Hun ønsker å sette fokus på hvilken verden disse barna lever i, og oppfordrer folk til å gi donasjoner til organisasjonens arbeid.

Hope er nå blitt et forvandlet barn. Medisinene har drept ormene som var i magen hans og daglige blodoverføringer har gitt han flere røde blodceller. Anja skriver:

«Tilstanden til Hope er blitt mye bedre. Nå spiser han mat selv og kroppen responderer på medisinene han får.»

Hun forteller at videre at Hope er en sterk liten gutt. Han leker daglig sammen med Anjas egen sønn. To dager etter at historien til Hope ble lagt ut har organisasjonen allerede mottatt over en million dollar i donasjoner.

«Med alle disse pengene så har vi mulighet til å gi Hope den beste medisinske behandlingen, vi skal også bygge en egen legeklinikk slik at vi kan redde mange barn fra torturen!»

Denne historien traff oss midt i hjertet. Det er grufullt å se barn lide på denne måten. Du kan se det rystende synet som møtte Anja da hun fant Hope i klippet under. 

 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com