Hjem Historier fra livet De har vært gift i 65 år, men nå husker ikke kona han lenger. Mannen forteller noe som rører oss dypt

De har vært gift i 65 år, men nå husker ikke kona han lenger. Mannen forteller noe som rører oss dypt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I videoen som vises i bunnen av denne artikkelen får du treffe en mann som virkelig vet hva det vil si å være gift. Hele 65 år har John tilbragt med sin kjære. 

Og for denne mannen er minnene fra første gang de møttes krystallklare. Datoen for første gang han gikk på date med sin kone sitter som spikret. 28. juni 1946.

Mannen forteller om dagen med kjærlighet i blikket. Fra denne dagen av visste han hvem han skulle tilbringe resten av sitt liv med.

Når man gifter seg binner man seg til å leve sammen i gode og vonde dager. John og konen har absolutt hatt begge deler. Mens John har hatt sine problemer med hjertet, er kona nå rammet av Alzheimers.

Som dere nok vet er Alzheimers en fryktelig sykdom. Den gjør at du glemmer det meste, til og med dine nærmeste. Men for John har det aldri vært et tema å forlate sin syke kone.

«Kona mi trenger meg, og jeg kunne aldri forlate henne»

Se den rørende kjærlighetshistorien i videoen nedenfor, og del den med vennene dine på Facebook!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com